Paskelbtas Eurolygos tvarkaraštis: paaiškėjo kur ir kada „Žalgiris“ pradės sezoną | Kas vyksta Kaune

Paskelbtas Eurolygos tvarkaraštis: paaiškėjo kur ir kada „Žalgiris“ pradės sezoną

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienį buvo paskelbtas 2021–2022 m. Eurolygos reguliariojo sezono tvarkaraštis. Stipriausios Europos krepšinio lygos sezonas prasidės rugsėjo 30 d., o Kauno „Žalgirio“ komanda į pirmąją kovą stos spalio 1 d. išvykoje. Žalgiriečių varžovas bus Vilerbano ASVEL klubas.

Kauniečiai pirmųjų rungtynių namuose negalėtų žaisti net teoriškai, nes rugsėjo 12 – spalio 3 dienomis „Žalgirio“ arenoje vyks pasaulio futsalo čempionatas.

Krepšinis į „Žalgirio“ areną sugrįš spalio 7 d., kai į Kauną atvyks Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkai.

Naujajame sezone Eurolygoje rungtyniaus 18 komandų. Lyginant su praėjusiu sezonu lygą paliko Valensijos „Basket“ ir Maskvos srities „Chimki“ komandos, o jas pakeitė Monako „AS Monaco“ ir Kazanės „Unics“ ekipos, su kuriomis žalgiriečiai paeiliui susitiks gruodžio mėnesį.

Dvigubų savaičių skaičius tvarkaraštyje vėl išaugo iki 7, o dvi savaitės, kai abu mačai bus žaidžiami išvykose, žalgiriečiams teko spalio mėnesį.

Dvigubų savaičių susitikimai laukia ir namuose. Lapkričio 16 ir 19 d. kauniečiai „Žalgirio“ arenoje priims Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Fenerbahce“ komandas, o vasario 1 ir 4 d. į Kauną atvyks Tel Avivo „Maccabi“ ir Kazanės „Unics“ ekipos.

Per pirmąjį ratą, kuris baigsis gruodžio 30 d., „Žalgiris“ namuose sužais 9 rungtynes, o antroje sezono dalyje lauks 8 mačai savų žiūrovų akivaizdoje.

Kauno „Žalgirio“ tvarkaraštis Eurolygos reguliariajame sezone / Žalgiris.lt nuotr.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA