Savaitė prasidėjo džiaugsmingu įvykiu – Pakaunėje krykštauja 600-asis kūdikis | Kas vyksta Kaune

Savaitė prasidėjo džiaugsmingu įvykiu – Pakaunėje krykštauja 600-asis kūdikis

600-asis kūdikis Pakaunėje / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Kauno rajono savivaldybėje savaitė prasidėjo džiaugsmingu įvykiu. Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 600-asis šių metų naujagimis – Beatričė Kavaliauskaitė iš Alšėnų.

Birželio 27 dieną gimusi mergaitė – Vaivos ir Mindaugo Kavaliauskų pirmagimė, rašoma Kauno rajono savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

Šeima pasakojo, kad turėjo kelis vardų variantus, domėjosi jų reikšmėmis. „Sakėme, jei gims per Jonines – pavadinsime Joana, tačiau dukra pasirinko kitą datą ir gavo Beatričės vardą“, – kalbėjo mergaitės tėtis.

Mažosios Beatričės tėvai kilę iš skirtingų miestų, tėtis iš Šiaulių, mama – kaunietė.

Vaiva kartu su vyru studijavo informatiką Kauno technologijos universitete, susitikimas mokslo aplinkoje tapo pradžia jų bendram gyvenimui. Šeima Pakaunėje gyvena jau aštuntus metus. „Močiutės prenumeruotoje „Kauno dienoje“ pamačiau skelbimą apie Jonučių gyvenvietę ir supratau, kad norėčiau čia apsigyventi“, – prisiminimais dalijosi mažylės mama.

„Susisiekimo prasme, tai geriausia vieta, iš aplinkui esančių pasirinkimų. Viskas šalia: viešasis transportas, mokyklos ir darželiai, gydymo įstaigos“, – džiaugdamiesi pasirinkta gyvenamąja vieta kalbėjo sutuoktiniai.

Mindaugas dirba įmonėje „Dicto Citius“, kuri užsiima ryšio ir technologinių sprendimų diegimu.

„Smagu girdėti, kad Kauno rajone gyventi gera. Linkiu, kad Beatričė augtų sveika ir laiminga“, – sveikino Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Paulius Visockas.

Vicemeras šeimynai įteikė kūdikio knygą, kurioje tėveliai galės užfiksuoti gražiausias ir įdomiausias mažylės akimirkas, ir kūdikio kraitelį, kurį gauna visi pakaunės naujagimiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA