Tiesiogiai: bardų festivalis „Akacijų alėja 2021“ Kulautuvoje | Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai: bardų festivalis „Akacijų alėja 2021“ Kulautuvoje tiesioginė transliacija

Portalas „Kas vyksta Kaune“ tradiciškai kviečia stebėti tiesioginę transliaciją iš Kulautuvos, kur šiandien, liepos 10 d., vyks nemokamas bardų, dainuojamosios poezijos ir gyvos muzikos festivalis „Akacijų alėja 2021“.

Transliacija prasidės nuo 18 val., po „Mažosios akacijos“ dalyvių pasirodymo ir projekto „Spalvos ir muzika“ koncerto. Pasirodymo partneris – „Kaunas 2022“.

Didžiojoje „Akacijų alėjos“ programoje – legendinių atlikėjų pasirodymai

Kauno rajono kurortiniame Kulautuvos miestelyje gyvai savo pasirodymus surengs aktorius, atlikėjas ir dainų autorius Giedrius Arbačiauskas, dainų autorius ir atlikėjas, klaipėdiečių roko grupės „Atika“ įkūrėjas ir vokalistas Darius Žvirblis, aktorius, bardas Gediminas Storpirštis.

Muzikos autorė ir atlikėja Raminta Naujanytė-Bjelle, dainų autorius ir atlikėjas, poetas, gitaristas, kompozitorius Domantas Razauskas, grupė „Baltasis kiras“, antrą kartą festivalio scenoje pasirodysiantis dainų autorius ir atlikėjas Gytis Ambrazevičius drauge su smuikininku Pauliumi Vaicekausku, kuris teigia, kad šis festivalis jam be galo svarbus.

„Akacijų alėja 2021“ renginio programa
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA