Užfiksavo ugnies fakelą: Aleksote tyčia padegtas automobilis | Kas vyksta Kaune

Užfiksavo ugnies fakelą: Aleksote tyčia padegtas automobilis

Ketvirtadienio vakarą Europos prospektą nutvieskė ugnies pašvaistė. Pranešta apie atvira liepsna degantį automobilį, tiriama padegimo versija.

„Kaunas, Aleksotas. Dega Automobilis. Laikas 22.42 val.”, – ketvirtadienio vakarą pranešė skaitytojas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimo apie degantį automobilį Europos prospekte ugniagesiai sulaukė 22.34 val. Atvykus į įvykio vietą atvira liepsna degė automobilis „Citroen Jumpy“. Anot ugniagesių, sudegė visos degios medžiagos, termiškai paveiktas kėbulas.

Policijos pareigūnai pranešimo apie Aleksote degantį automobilį sulaukė 22.40 val. Anot jų, įtariamas padegimas. Nuostolis nustatinėjamas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d. – Turto sunaikinimas ar sugadinimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu, jeigu dėl to galėjo nukentėti žmonės, arba sunaikino ar sugadino didelės vertės svetimą turtą baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA