Naujieji „RS grožio namai“ Šilainiuose – ieškantiems profesionalumo ir jaukumo už centro ar Senamiesčio ribų | Kas vyksta Kaune

Naujieji „RS grožio namai“ Šilainiuose – ieškantiems profesionalumo ir jaukumo už centro ar Senamiesčio ribų

„RS grožio namai“ / Organizatorių nuotr.

Pavasario viduryje Šilainių bei juose dažnai laiką leidžiančių gyventojų dėmesį patraukė naujai duris atvėręs, akį traukiančiu interjero dizainu išsiskiriantis grožio salonas „RS grožio namai“. Vos per kelis mėnesius plaukų, odos, nagų priežiūros bei soliariumo paslaugas siūlantys grožio namai tapo alternatyva, profesionalumo, pažangių procedūrų bei jaukios atmosferos ieškantiems už miesto centro ar Senamiesčio ribų.

Šilainiuose, adresu Baltijos g. 112 įsikūrę „RS grožio namai“ klientams siūlo platų, daugiau nei 50 skirtingų plaukų kirpimo, dažymo, atstatymo, šukavimo, kojų bei rankų nagų priežiūros, depiliacijos kosmetologinių, soliariumo bei kitų paslaugų asortimentą. Iš devynių patyrusių profesionalių sudaryta grožio namų komanda džiaugiasi, jog jau per pirmuosius bendros veiklos mėnesius pavyko pritraukti reguliariai sugrįžtančių klientų srautą.

„Grožio srityje dirbu jau daugiau nei 20 metų ir per šį laiką teko stebėti tiek puikių, tiek ne itin gerų salonų pavyzdžių. Atitinkamai, palaipsniui subrendo noras savo patirtį ir žinias perkelti į savo kuriamus grožio namus, kuriuose meistrų profesionalumą siektumėme derinti su jaukia atmosfera bei teigiamomis emocijomis visiems – tiek čia apsilankantiems, tiek čia dirbantiems“, – sako „RS grožio namai“ įkūrėja Rasa Šmigelskienė.

Grožio namuose dirba šešios kirpėjos bei plaukų stilistės, dvi manikiūro bei pedikiūro ekspertės ir kosmetologė. Grožio namų įkūrėja atskleidžia, jog visos meistrės turi daugiau nei 10 metų profesinės veiklos patirtį, o formuojant komandą buvo vertinta jų atliekamų darbų kokybė bei darbo metodų pažangumas.

„RS grožio namai“ / Organizatorių nuotr.

„Grožio namuose dirbame tik su profesionaliomis priemonėmis bei įranga, akcentuojame paslaugų kokybę ir pažangius metodus. Siekiant neatsilikti nuo sparčiai besikeičiančių rinkos tendencijų bei naujienų, nuolat tobulėjame ir giliname žinias savo srityje. Procedūroms atlikti naudojame tokių visame pasaulyje pripažintų gamintojų kosmetiką, kaip „Keune“, „Alfa Parf“, „Davines“, „Milkshake“, „Olaplex“, „Framesi“ ir kt. Patikus procedūrų metu, šios kosmetikos lankytojai gali įsigyti ir grožio namuose esančiame produktų stende“,  – pasakoja R. Šmigelskienė.

Naujuosiuose „RS grožio namuose“ klientams siūlomos moterų, vyrų bei vaikų kirpimo, dažymo, šukavimo paslaugos. Taip pat ir dešimtys inovatyvių plaukų procedūrų, skirtų veiksmingam jų atstatymui bei puoselėjimui. Pavyzdžiui, ozono bei garų terapija, darsonvalio procedūra, „Integrity“ amino rūgščių ir proteinų procedūra, „Botox“ procedūra ir daugelis kitų.

Klientai gali rinktis iš keliolikos skirtingų, profesionalių kosmetologinių procedūrų, atlikti manikiūro bei pedikiūro ir nagų puoselėjimo procedūras, atvykti depiliacijai ar užsisakyti makiažo paslaugas.

Vienas iš daugiausiai dėmesio sulaukiančių naujųjų grožio namų akcentų – naujos kartos, pažangus, galingomis, tačiau odai saugiomis deginimosi lempomis išsiskiriantis soliariumas „Luxura V7“.

Soliariumas „Luxura V7“ / Organizatorių nuotr.

skirtinis dizainas ir atmosfera už miesto centro ribų

Anot R. Šmigelskienės, „RS grožio namų“ vietos pasirinkimas bei įrengimas – itin kruopščiai apgalvoti sprendimai.

„Grožio namų interjero dizainas yra ypatingas, o už mūsų norus atitikusį projektą dėkojame dizainerei Jurgitai Severienei bei jį įgyvendinti padėjusiai reklamos gamybos agentūrai „ADguru“. Pirmąjį kartą salone apsilankę ir įrengimo sprendimus pamatę klientai neretai klausia, kodėl grožio namams pasirinkome ne miesto centrą ar Senamiestį.

Visgi, mūsų vizija yra kurti patogumą lankytojams, tad norisi, kad atvykęs žmogus turėtų galimybę lengvai ir greitai atrasti vietą savo automobiliui, o atvykimas ir išvykimas jo nė kiek neapsunkintų. Tikiu, jog tam, kad grožio salonas būtų išskirtinis, visai nebūtina įsikurti miesto širdyje“, – sako „RS grožio namai“ įkūrėja.

Naujieji „RS grožio namai“, įsikūrę adresu Baltijos g. 112, lankytojų laukia nuo pirmadienio iki šeštadienio. Darbo dienomis grožio namai veikia nuo 9 iki 20 val., o šeštadieniais – nuo 9 iki 15 val.

Užsiregistruoti į norimas procedūras galima telefonu arba parašius asmeninę žinutę „Facebook“ profilyje „RS grožio namai“. Kontaktus galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA