Dar vienas ralis ir dar viena pergalė: A. Gelažninkas namo parsivežė auksą | Kas vyksta Kaune

Dar vienas ralis ir dar viena pergalė: A. Gelažninkas namo parsivežė auksą

A. Gelažninkas „Rallye Breslau“ Lenkijoje / Komandos archyvo nuotr.

Arūnas Gelažninkas įrodė, kad puikiai atsistatė po praėjusiame ralyje patirtos kelio traumos ir „Rallye Breslau“ Lenkijoje užlipo ant aukščiausios podiumo pakylos. Jis nepaliko šansų savo varžovams, o nuo antros vietos atitrūko net dviem valandom, pranešime žiniasklaidai skelbia lenktynininko komanda.

Deja, „AG Dakar School“ mokinys Modestas Siliūnas tokia sėkme pasidžiaugti negalėjo. Sportininkas nukrito nuo motociklo, susižeidė galvą, nugarą ir ranką. Kaip skelbia komandao, jam buvo atlikta viso kūno tomografija ir laukiama rezultatų.

„Tokios dviprasmiškos nuotaikos. Laimingas, kad laimėjau, bet liūdnas, nes Modestas krito paskutiniame greičio ruože. Reikia tikėtis, kad susižeidė nesmarkiai. O aš laimingas, viskas gerai, koja priminė apie traumą, bet esu sveikas. Finišas ir pirma vieta – geriausia kas gali būti, net nėra ką komentuot“, – sakė „Zigmas Dakar team“ komandos atstovas A. Gelažninkas.

Penkias dienas trukusios lenktynės sportininkus purškė lietumi, kepino saule ir išbandė naktiniu greičio ruožu. Dalis lenktynininkų jo net neįpusėję, nebaigė.

„Sudėtingiausias ruožas buvo naktį. Apskritai, organizatoriai pasistengė parengti įdomius ir gana sudėtingus greičio ruožus. Kita vertus, ralis buvo tikrai pavojingas, nes nuolat važiavome dulkėse, nieko nesimatė. Pergalė man yra didžiausia motyvacija judėti į priekį“, – sakė A. Gelažninkas.

Buvęs profesionalus futbolininkas Saulius Klevinskas, kurį taip pat treniruoja A. Gelažninkas, tokiame ralyje dalyvavo pirmą kartą ir sugebėjo patekti į TOP20.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA