Romainiai vos neišlėkė į orą: rasta prie stulpo pritvirtinta granata | Kas vyksta Kaune

Romainiai vos neišlėkė į orą: rasta prie stulpo pritvirtinta granata

Skaitytojo nuotr.

Vėlų sekmadienio vakarą Romainiuose užfiksuotos gausios specialiųjų tarnybų pajėgos. Romainiškiams įtarimą sukėlė prie stulpo pritvirtintas daiktas, kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo granata.

„Romainiuose susirinko didelės pajėgos policijų, gaisrinių. Rasta pritvirtinta granata prie stulpo!” – naktį informavo skaitytojas.

Policijos departamento duomenimis, liepos 4 d. apie 22.54 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Bivylių ir Bernatonių gatvės sankryžoje, ant stulpo galimai viela pritvirtinta granata.

Granatą paėmė Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras” pareigūnai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d. – Neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas neturėdamas leidimo gamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno ar realizavo šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA