Prie „Žalgirio“ arenos nugriaudės nemokamas OG Version koncertas | Kas vyksta Kaune

Prie „Žalgirio“ arenos nugriaudės nemokamas OG Version koncertas

S. Lankučio / „Showart“ nuotr.

Įsibėgėjus olimpinės atrankos kovoms, įsivažiuoja ir visiems krepšinio aistruoliams skirtas „Kašiofestas“, vykstantis šalia „Žalgirio“ arenos įsikūrusioje fanų zonoje. Šiandien renginių ciklas pasieks kulminaciją – ant scenos žengs OG Version.

Kaip nurodoma Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) pranešime, sekmadienį (liepos 4 d.) fanų zonoje susirinkusių sirgalių po olimpinės atrankos finalo laukia išskirtinai triukšmingas vakaras. Koncertą surengs specialiai šiam renginiui iš Italijos grįžtantis vienas žymiausių šalies atlikėjų – OG Version.

„Džiaugiuosi būdamas dalimi šio festo, kadangi pagaliau Lietuvoje yra siejama bendra kultūra tarp krepšinio ir hip hopo. Kviečiu visus norinčius pasimėgauti nemokamu koncertu ir atsipalaiduoti po atviru dangumi šalia didžiausios arenos šalyje bei suprasti, kad mus sieja ne tik krepšinis, bet ir muzika. Iškart po finalinių rungtynių pamiršime teisėjų švilpukus, nes garsas drebins taip, kad rankos pačios kils i viršų“, – į pasirodymą kvietė OG Version.

Į „Kašiofestą“ atėję žmonės gali gyvai stebėti ne tik Lietuvos rinktinės mačus, bet ir visas kitas atrankos turnyro dvikovas per fanų zonoje pastatytą LED ekraną.

Visas renginio veiklas veda Paulius Vaitiekūnas, o fanų zonoje sirgalius pasitinka įvairios pramogos – masinės mankštos, baudų metimų, tritaškių ir #LKFTrickshot konkursai, kurių nugalėtojai apdovanojami prizais.

Įėjimas į fanų zoną nemokamas. LKF įgyvendinamas projektas „Kašiofestas 2021“ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas, lėšomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA