K. Petrausko gatvėje „prisiparkavo“: „Peugeot“ jau nevažiuos | Kas vyksta Kaune

K. Petrausko gatvėje „prisiparkavo“: „Peugeot“ jau nevažiuos

Ketvirtadienio vidurdienį „Kas vyksta Kaune” grupėje paviešintas vaizdo įrašas, kuriame įamžintas smarkus eismo įvykis. Kol pareigūnai dar tik aiškinasi eismo įvykio Kipro Petrausko gatvėje aplinkybes, avarijos liudininkai pirštais baksnoja į galimus avarijos kaltininkus.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, eismo įvykis K. Petrausko gatvėje užfiksuotas apie 12.47 val.

Pirminiais duomenimis eismo įvykyje dalyvavo dvi transporto priemonės, jų markės tikslinamos. „Kelio nepasidalino du vairo broliai”, – teigė pareigūnas.

Kaip matyti vaizdo įraše, „Peugeot“ automobilis rėžėsi į galimai šalikelėje stovėjusį „Mini Cooper”. Tuo metu liudininkų teigimu, už keliasdešimt metrų nuo užfiksuotos įvykio vietos stovi ir apgadintas „BMW” automobilis.

„Nenufilmuota, už kokių 30 m „BMW” stovi nukaltu dešiniu kampu, tai panašu, kad apvažiuot nesugebėjo ir užkabino”, – komentavo internautas.

Tiesa, pareigūnai kol kas neturi duomenų nei apie nukentėjusiuosius, nei vairuotojų blaivumą. Visgi smūgio būta stipraus, K. Petrausko gatvėje pabirusios automobilių nuolaužos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA