„Lietuvos paštas” į Karmėlavą atvežė siuntas: pamatykite, kaip jos mėtomos | Kas vyksta Kaune

„Lietuvos paštas” į Karmėlavą atvežė siuntas: pamatykite, kaip jos mėtomos papildyta

Antradienio popietę viešoje erdvėje išplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas „LP Express” siuntų automobilis. Iš jo siuntos skrieja tiesiai į krūvą, ant žemės.

Vaizdo įrašu pasidalinusio kauniečio teigimu, neatsakingas siuntų kurjerio darbas užfiksuotas Karmėlavoje, šalia Vilniaus gatvėje įsikūrusio „Lietuvos pašto” padalinio.

Kaip tvirtina Kauno rajono gyventojai, tokį vaizdą tenka matyti ne pirmą kartą, o atsiėmus siuntas, jos būna ir apgadintos.

„Normaliai viskas yra, įprasta siuntų krovimo taktika”, – sarkastiškai sakė Karmėlavos gyventojas Martynas.

Vaizdo įraše matyti, kad iš mikroautobuso ant žemės siuntos skrieja viena paskui kitą, apdairiai sukrauti kurjeris jų nesivargina.

Papildyta birželio 30 dieną 08.07 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „Lietuvos pašto” atstovė spaudai Monika Pivoraitė, tokių situacijų bendrovė netoleruoja.

„Atsiprašome dėl tokio darbuotojo elgesio. Visuomet siekiame užtikrinti paslaugų kokybę, todėl tokių atvejų netoleruojame. Šią situaciją taip pat įvertinsime pasikalbėję su darbuotoju, o už darbo taisyklių pažeidimą pritaikysime atitinkamą drausminę nuobaudą”, – teigiama M. Pivoraitės komentare.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA