„Fresh Post“ – sveikatai palankus ir sotus pietų pasirinkimas nespėjantiems gaminti namuose | Kas vyksta Kaune

„Fresh Post“ – sveikatai palankus ir sotus pietų pasirinkimas nespėjantiems gaminti namuose

„Fresh Post“ nuotr.

Sveikatai palanki mityba ir fizinis aktyvumas – kasdieniniai daugelio mūsų tikslai. Visgi, įtemptas dienos ritmas ne visada leidžia tinkamai pasirūpinti subalansuota savo pusryčių, dienos pietų ar vakarienės lėkšte. Į pagalbą sveikatai palankių, tačiau kartu – skanių, greitų ir sočių patiekalų ieškantiems kauniečiams kiekvieną dieną ateina salotų baro „Fresh Post“ (Karaliaus Mindaugo pr. 38, Kaunas) komanda, siūlanti beveik 20 skirtingų salotų variacijų, žaliuosius kokteilius bei keletą skirtingų pusryčių patiekalų.

Greitas maistas gali būti sveikas, šviežias ir patiektas ten, kur jis yra laukiamas. Tokia filosofija vadovaujasi ketverius metus Vilniuje ir jau pusę metų Kaune sėkmingai veikiančių salotų barų tinklo „Fresh Post“ komanda. Kauno „Fresh Post“ filialo vadovė džiaugiasi, jog per gana trumpą laiką kauniečiai pamėgo sveiko greito maisto kultūrą skleidžiantį salotų barą ir kasdien sugrįžta savo mėgstamų ar dar neragautų salotų.

„Mūsų salotų baras Vilniuje sėkmingai veikia jau ne vienerius metus. Pastaruosius keletą metų vis sulaukdavome kauniečių užklausų – kada gi atversime duris Kaune? Nusprendę įsikurti Kaune tikrai nesuklydome! Džiaugiamės, kad per tokį trumpą laiką kauniečiai spėjo mus pamilti. Gaminame su didžiausia meile bei atsidavimu, tad jau dabar turime daug pastovių klientų, neįsivaizduojančių dienos be „Fresh Post“. O ir naujų lankytojų gretos kasdien vis auga!“, – sako Živilė Žukauskaitė, Kauno „Fresh Post“ filialo vadovė.

Subalansuota mityba, šviežumas ir ekologiškumas

Salotų baro meniu grindžiamas trimis pagrindiniais principais – subalansuota mityba, šviežumu ir ekologiškumu. Visos salotos pradedamos ruošti tik klientui jas užsakius, o dėl specialiai suprojektuotų virtuvės sprendimų, klientas gali stebėti visą gamybos procesą. Atitinkamai, klientas gali pats pasikoreguoti siūlomus meniu pasirinkimus – įsidėti norimą ar išsiimti nenorimą ingredientą.

Kasdien „Fresh Post“ salotų baro meniu klientai gali rasti 18 skirtingų salotų pasirinkimų, tinkančių tiek mėgstantiems pavalgyti sočiau, tiek ieškantiems vegetariškų ar kitų gardžių salotų alternatyvų. Taip pat meniu galima rasti keletą skirtingų žaliųjų vaisių bei daržovių kokteilių ir keletą skirtingų pusryčių patiekalų. Visi lankytojai nemokamai vaišinami šarminiu vandeniu, kuris naudojamas ir patiekalų gamyboje, taip išsaugant geriausias jų skonines bei maistines savybes.

Kauno „Fresh Post“ filialo vadovė išduoda, jog populiariausių kasdieninių klientų pasirinkimų viršuje – Cezario salotos, salotos su vištiena ir kepta šonine, lašiša ir pesto makaronais bei salotos su jautiena ir kriaušėmis. Taip pat klientai kasdien noriai renkasi įvairių skonių šviežiai spaustus žaliuosius kokteilius su šarminiu vandeniu.

„Nuolat bendradarbiaujame su keliais žinomais Lietuvos virtuvės šefais, tobuliname salotų skonines savybes, kuriame prieskonius, ieškome originalių sprendimų, leidžiančių patiekalus patiekti kuo šviežesnius ir gardesnius. Tiesa, pastebime, jog klientams svarbu ne tik patiekalų šviežumas bei maistingumas, bet ir estetinis jo pateikimas bei funkcionalumas, leidžiantis patogiai valgyti tiek salotų baro viduje, tiek už jo ribų. Mūsų išskirtinio dizaino salotų dėžutė telpa į delną, tad galime garantuoti ne tik jų skonį, sotumą ar šviežumą, bet ir patogumą valgant“, – sako „Fresh Post“ atstovė.

„Fresh Post“ įkūrėja Inga Tribuišienė / „Fresh Post“ nuotr.

Prie „Fresh Post“ salotų kūrimo ir tobulinimo jau ne vienerius metus prisideda šalyje bei tarptautinėje bendruomenėje garsus šefas Artūras Samavičius. Šefo patirtį bei profesinius įgūdžius atspindi ir jo apdovanojimų kolekcija. 2018 m. A. Samavičius pelnė „Girotonno Tuna Festival 2018“ aukso medalį, 2014 ir 2018 m. su Lietuvos nacionaline šefų rinktine iškovojo apdovanojimus Liuksemburgo kulinarijos pasaulio taurėje, 2016 m. dalyvavo „IKA“ kulinarijos olimpiadoje Vokietijoje.

Patogu tiek išsinešti, tiek renginių metu

Visos „Fresh Post“ salotos atkeliauja tiek išsinešimui, tiek valgymui vietoje pritaikytose, perdirbamose, iš viršaus į apačią užsidedančiose ir išsiskleidžiantį lotoso žiedą primenančiose dėžutėse. Dėl pakuočių patogumo ir lengvo pritaikymo valgyti bet kokioms sąlygoms, „Fresh Post“ patiekalai yra mėgstamas ne tik dienos pietų, pusryčių ar vakarienės pasirinkimas, bet ir sprendimas lauko renginių, konferencijų ar darbo susitikimų metu.

Norimas salotas, vaisių ar daržovių kokteilius bei pusryčių patiekalus klientai gali valgyti vietoje, užsisakyti išsinešimui arba su pristatymu į namus. Pristatymo į namus paslaugą galima užsakyti „Fresh Post“ internetinėje svetainėje.

Verslo centre „Magnum“ (Karaliaus Mindaugo pr. 38, Kaunas) įsikūręs salotų baras „Fresh Post“ dirba kiekvieną dieną nuo 9 iki 18 val. Kasdien, nuo 16 iki 18 val. salotų bare apsilankę ar į namus salotas užsisakantys klientai gali rinktis ir iš specialaus vakaro kainos pasiūlymo tam tikroms salotų pozicijoms.

Susipažinti su salotų baro meniu bei naujienomis galima čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA