Antrąkart ištekėjo atlikėja I. Zasimauskaitė: amžiną meilę prisiekė vaišnavų vienuoliui | Kas vyksta Kaune

Antrąkart ištekėjo atlikėja I. Zasimauskaitė: amžiną meilę prisiekė vaišnavų vienuoliui

delfi.lt 2021/06/21 16:35

Rekordiškai kaitrią birželio 21 dieną antrą kartą ištekėjo kaunietė dainininkė Ieva Zasimauskaitė. Jos išrinktasis – 35-erių Simas Grabauskas, žinomas kaip vaišnavų vienuolis, dvasinis mokytojas. Pora aukso žiedais apsimainyti nusprendė Elektrėnų civilinės metrikacijos skyriuje.

Šiltais jausmais besimėgaujanti pora vienas kitam „taip“ tarė popiet. Nors jiems buvo numatytas laikas keliomis valandomis anksčiau, greičiausiai taip pora mėgino išvengti žiniasklaidos dėmesio.

Net ir 15 val. pora stengėsi išsisukti nuo pusdienį jų prie savivaldybės laukusių žurnalistų. Kitaip tariant žaidė su žiniasklaida „pelės ir katės“ žaidimą.

Jųdviejų pasveikinti atvykusių draugų pora prie įėjimo, pro kurį turėjo išeiti sutuoktiniai, privarė automobilį ir atlenkė sėdynę taip, kad čia įsėsti iš karto galėtų Ieva.

Netrukus ši mašina greitai išvažiavo, o netoliese, pro kitą šio pastato išėjimą išėjo galimai Ievos vyras su mergina, veidą prisidengusia kauke.

Netrukus minėta mašina sugrįžo ir čia staigiai įšoko Ieva. Pro automobilio stiklą tebuvo matyti atlikėjos galvos papuošalas ir didelė gėlių puokštė, kurią žinoma moteris prieš tai sekėjams buvo parodžiusi socialiniame tinkle.

5 val. ryto Ieva socialiniame tinkle „Intagram” pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti rožėmis puoštas krišnaitų altorius.

„Šiandien labai ypatinga diena… Todėl pradėti dieną reikia ypatingai“, – nuotrauką pakomentavo Ieva.

Apie tai, kad 27-erių I. Zasimauskaitė siekia ištekėti antrą kartą paaiškėjo tuomet, kai smalsuolių akys užkliuvo už santuoką planuojančių asmenų sąrašų.

Apie naujus santykius dainininkė nėra linkusi atvirauti, todėl žinia apie mylimąjį, o juolab – apie būsimą vyrą, daugeliui buvo malonus siurprizas.

Delfi susisiekus su dainininke, ši vestuvių fakto neneigė ir patikino, kad pastaruoju metu nenori atvirauti tokiomis temomis.

Praėjusiais metais žinoma moteris išgyveno sudėtingą etapą – skyrybas su sutuoktiniu, krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad visai neseniai žiedus sumainė ir atlikėjai Karina Krysko bei Jeronimas Milius.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA