Sinoptikai: su karščiais žengsime ir į naują savaitę, bet galime sulaukti trumpo lietus | Kas vyksta Kaune

Sinoptikai: su karščiais žengsime ir į naują savaitę, bet galime sulaukti trumpo lietus

Asociatyvi / Lampėdžiai

Sekmadienį rytas vėl išauš šviesus, giedras ir labai šiltas. Po vidurdienio debesų kiek padaugės, bet daugiausia jie bus nedideli, saulę užstos tik trumpam.

Kai kur popietę jie išsivystys smarkiau, gali nušniokšti trumpas vasariškas lietus lydimas perkūnijos. Vis tik didesnėje šalies dalyje išliks sausa ir toliau tęsis kaitra. Oras įdienojus daug kur kais iki 30–33 laipsnių karščio ir tik kai kur išliks laipsniu vėsiau.

Menkai gaivins ir nestiprus pietryčių, pietų krypties vėjas, kuris kiek gūsingesnis galės būti tik kai kur lietaus metu.

Naują savaitę pradėsime be didesnių pokyčių, teigiama Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos pranešime. Pirmadienį išliksime anticiklono įtakoje. Tiek naktį, tiek dieną dangus daug kur bus giedras ar mažai debesuotas. Lietaus taip pat nenumatoma.

Naktį miegą trikdys tvankuma – temperatūra pažemės tik iki 17–22 laipsnių. Dieną kaitra niekur nesitrauks ir bus dar šiek tiek karščiau. Popietę temperatūra daug kur sieks 30–33, kai kur net 34 laipsnius karščio.

Antradienį slėgis kiek sumažės, dieną padidės lietaus tikimybė ir jau daugelyje rajonų trumpai su perkūnija palis. Temperatūros per daug nesikeis, naktį išsilaikys 17–22, dieną 28–33 laipsniai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA