Naktį Nemune užstrigo vyras | Kas vyksta Kaune

Naktį Nemune užstrigo vyras

Skaitytojo Ričardo nuotr.

Praėjusią naktį pagalbos šauksmai Kaune aidėjo šalia Nemuno salos, čia į vandenį įkrito vyras ir negalėjo išlipti. Į įvykio vietą išsiųstos visos specialiosios tarnybos. Vyrą pavyko rasti ir ištraukti iš vandens, o po greitosios medikų apžiūros vyras pristatytas į gydymo įstaigą.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, lygiai 1 valandą nakties buvo gautas pranešimas apie galimą pavojų žmogaus gyvybei. Anot pranešėjų, po pėsčiųjų tiltu esančiu Karaliaus Mindaugo prospekte, vandenyje stovi užstrigęs vyras, kuris negali išlipti į sausumą.

Į įvykio vietą išvyko ugniagesiai gelbėtoja, policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Atvykus rastas 1965 metais gimęs vyras, kuris negalėjo išlipti į krantą. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai vyrą ištraukiamosiomis kopėčiomis ir gelbėjimo virvę iškėlė į krantą, jis buvo perduotas medikams.

Medikams suteikus pirminę pagalbą vyras išvežtas į Raudonojo kryžiaus ligoninę. Žmogus buvo sąmoningas, išorinių sužalojimų nebuvo matyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA