Po audringo konflikto su kaimynais prabilo A. Jagelavičiūtė: šį kartą esu absoliučiai teisi | Kas vyksta Kaune

Po audringo konflikto su kaimynais prabilo A. Jagelavičiūtė: šį kartą esu absoliučiai teisi

A. Jagelavičiūtė / DELFI nuotr.

Penktadienį interneto plotuose paplitus vaizdo įrašui, kuriame iš Kauno kilusi stilistė ir žurnalo „L’Officiel Lithuania“ redaktorė Agnė Jagelavičiūtė ne juokais plūsta savo kaimynus, šiandien „Facebook“ paskyroje moteris pasidalijo savo žvilgsniu į karštą situaciją. Anot A. Jagelavičiūtės, visi žino ją gyvenant virš psichiškai nestabilaus asmens, o nesutarimai dėl kaimynų veiksmų tęsiasi jau seniai.

„Periodiškai mėgstu duoti tautai pasilinksminti: tai su kuo „susikalu“, tai kokią suknelę išdedu į šuns dienas, tai „apsišūdinu“ ant scenos. Tokią situaciją, kad gyvenu virš psichinio ligonio, žino visi, mane sekantys. Butas atiteko iš Martyno Starkaus. Jo žmona kepa pyragus, o jis padeda kovidu sergantiems ligoniams. Žodžiu, nuostabus žmogus. Tai jis pasivedė mane į šoną ir pasakė: „Yra bėda. Psichopatas po tavim.“

Pagalvojau, tiek to – aš niekada nesipykau su kaimynais. Tai štai: pirmasis konfliktas įvyko, kai jis atėjo sakyti, jog skambins policijai, nes jaunimas cigaretes rūko. Na, „pučia“. Na, jam per rozetes, kviečiam mentus maždaug. Aš, aišku, ne. Antras – kai sodinau gėles ir jam į balkoną nutekėjo vandens. Trečias – kai jis čiupo vaiką, važiuojantį riedlente (ne mūsų), o tada mano vyras čiupo jį.

Tada jis pastūmė mano auklę ir aprėkė Aistę. Ketvirtas kartas buvo, kai mano buvęs vyras jį pasiuntė n* ir ėjo į policiją aiškintis. O dabar, vietoj to, kad gintų savo vaiką, dar tyčiojasi iš manęs.

Seniui – apie 60 metų ir jis gyvena su mama. Ant durų, klasika – K + M + B ir vytis. Girdėjau, jis mokytojas ir šaulys. Kai atidarė duris, abu buvo pusnuogiai. Nu kaip ir aš, turbūt, karšta.

Edma, Martynai, Benediktai, ar jums ne gėda toks kolega? Karantino metu kvietė policiją, nes vaikas namie. Kas antrą dieną. Policija jam pranešė, kad remonto nedaro. Vaikų neprižiūri ir valgyt nedaro.

Dabar – kulminacija. Išvykom į Nidą. Atėjusi tvarkytoja rado „šiukšlyčių“. Žinant jį, tai buvo du kibirai mėšlo. Norėtumėte, kad tai būtų jūsų mama? JŪS pati ta tvarkytoja? Už ką jis mus mokė – juk mūsų nebuvo!!!

Mūsų gėles sodino įmonė „Sodo bitės“. Auksinės rankos. Kuo kalti? Niekuo. Norėtumėte būti tos įmonės darbuotojas? Už ką? O dabar – apie mano rėkimą ir užrašą. Aš sumokėsiu tą „pydisą“. Tas senis yra surūgęs b***s. O namuose jūs visi atrodote kaip superžvaigždės ir elgiatės kaip Tifani. Tik policija nespėja meilės aktų skirt? Neabejoju.

Iš kažkokios asabos išgirdau: daugiau gauni, daugiau duodi. Ko aš gaunu? Man ką, elektra pigesnė? Man Maksimoj mokėti nereikia, už darželį, ką dar? Ką aš gaunu, tai jūsų heitą, nes moku pamatyti daiktus ant žemės ir juos pakelti. Na, tai pasityčiokite tąkart dar, o aš šį kartą esu absoliučiai teisi“, – pirmadienį prieš 15 val. paskelbė A. Jagelavičiūtė.

Apie kaunietės stilistės ir jos kaimynų konfliktą, kurį spręsti patikėta policijai, penktadienį pranešė portalas lrytas.lt. Kivirčas užfiksuotas birželio 10-ąją – tądien žinoma moteris laiptinėje plūdosi keiksmažodžiais, taip pat markeriu išpaišė kaimynų duris, palikdama necenzūrinį žodį.

Žiniasklaidai susisiekus su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyriu, pareigūnai patvirtino, kad tądien sostinės Šermukšnių gatvėje gautas toks iškvietimas, tačiau nedetalizavo, ar konflikte figūruoja A. Jagelavičiūtės pavardė negalėjo.

Visgi ketvirtadienį, 11.40 val. gauto pranešimo detalės atitinka įvykį, apie kurį skelbė lrytas.lt. Pranešėjas, su pareigūnais susisiekęs numeriu 112, skundėsi neadekvačios kaimynės elgesiu minėtoje gatvėje. Pagalbos ieškojęs pilietis prašė, kad pareigūnai sudrausmintų kaimynę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA