„Akropolio“ aikštelėje šonaslydžio įgūdžius pademonstruoti nusprendęs jaunuolis prisivažinėjo | Kas vyksta Kaune

„Akropolio“ aikštelėje šonaslydžio įgūdžius pademonstruoti nusprendęs jaunuolis prisivažinėjo

Kauno „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje pasidraskyti nusprendusiam jaunuoliui nepasisekė. Socialiniuose tinkluose paviešintas vaizdo įrašas pasiekė policiją, o „Rover“ vairuotoją pasiekė nemenka bauda, taip pat metams teko atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kelių policijos valdybos pareigūnai praėjusią savaitę jaunam vyrui, po socialiniame tinkle pasirodžiusio vaizdo įrašo, surašė administracinio nusižengimo protokolą. Vairuotojui skirta 225 eurų bauda ir specialiosios teisės vairuoti transporto priemones atėmimas 12-ai mėnesių.

Kaip nurodoma Kauno apskrities VPK pranešime, balandį Karaliaus Mindaugo prospekte esančioje prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje ne pagal Kelių eismo taisykles (KET) pasivažinėjus automobiliui „Rover“ ir nufilmuotam įrašui pasklidus socialiniame tinkle, tai pastebėjęs neabejingas pilietis informaciją perdavė policijos pareigūnams.

Nustačius tikslią vietą, laiką ir vairavusį asmenį, 2000 m. gimęs vairuotojas buvo patrauktas administracinėm atsakomybėn pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 2 d., dėl pavojingo ir chuliganiško vairavimo.

Pareigūnai dėkoja neabejingam piliečiui, primena, jog apie nusikalstamas veikas ir kitus teisės pažeidimus galima pranešti pasinaudojant policijos elektroninių paslaugų sistema www.epolicija.lt bei ragina laikytis KET – saugoti save ir kitus kelyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA