Kaunietis prašo pagalbos: dingo keturkojis draugas – siūlo 1000 eurų premiją | Kas vyksta Kaune

Kaunietis prašo pagalbos: dingo keturkojis draugas – siūlo 1000 eurų premiją atnaujinta

Skaitytojo Dominyko nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kaunietis kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją su pagalbos šauksmu – dingo jo keturkojis draugas. Skaitytojas desperatiškai ieškojo šunelio nuo praėjusio vakaro, tačiau špicas tiesiog pradingo. Dominykas tikėjosi, kad didžiausia kauniečių bendruomenė pagelbės rasti šunelį, o tiems, kas tai padarys siūlė net 1000 eurų premiją. Visgi šunelis pirmadienio popietę pats grįžo pas šeimininką.

„Nežinau kur daugiau kreiptis. Dingo šuo Žaliakalnyje. Špicas vardu Ernis. Neprisileidžia žmonių. Radusiems premija 1000 eurų“, – rašė neviltyje atsidūręs kaunietis Dominykas.

Anot skaitytojo, šuo dingo šeštadienio naktį ir paskutinį kartą matytas prie Miko ir Kipro Petrauskų muziejaus Žaliakalnyje. Iki paryčių ieškoję savo draugo kauniečiai nieko nepešė, o paiešką vėl atnaujino nuo sekmadienio ryto iki pat vakaro.

„Dingo vakar naktį. Matytas paskutinį kartą prie Miko ir Kipro Petrauskų muziejaus. Vakar iki 3 nakties ieškojome. Šiandien nuo 9 ryto iki dabar…“, – pagalbos prašė Dominykas.

Vyras patikino, kad už kauniečių pagalbą siūlo sumokėti net 1000 eurų premiją, nes keturkojis draugas jam be galo svarbus ir nori, kad jis grįžtų namo.

Papildyta birželio 14 dieną 14.05 val.

Pirmadienio popietę su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekęs šuns šeimininkas patikino, kad paklydėlis jau namuose.

„Negaliu patikėti! Šuo pats parėjo!! Kaimynas rado prie durų laukiantį. Įdomiausia, jog net ir policija jį gaudė ir paspruko”, – džiugiomis emocijomis dalijosi kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA