KIKA gyvūnų kirpykloje – naujovė: masažinės vonios jūsų augintiniui | Kas vyksta Kaune

KIKA gyvūnų kirpykloje – naujovė: masažinės vonios jūsų augintiniui

Organizatorių nuotr.

Jeigu turite augintinį ir susiduriate su jo kailio problemomis – ši informacija skirta būtent jums. Yra skaičiuojama šimtai skirtingų gyvūnų odos ligų, kurių dauguma atrodo labai panašiai – augintiniai kasosi daugiau nei įprastai, pradeda slinkti plaukai, išplinka kailio plotai, kailis pakeičia spalvą – ruduoja, juoduoja, atsiranda įvairūs pažeidimai ant odos ar nuo augintinio sklinda nemalonus kvapas. Priežasčių tam gali būti labai įvairių – gyvūnas linkęs į alergiją, netinkamai parinktas maistas, netinkama kailio priežiūra.

Pirkinių centre „Savas“ įsikūrusios KIKA gyvūnų kirpyklos specialistai gali pasidžiaugti, kad nuo šiol visus atvestus augintinius maudo ozono voniose.

„Masažinėse voniose atliekamos procedūros skirtos ne tik kasdienei priežiūrai, augintinių palepinimui, bet ir įvairių kailio bei odos negalavimų prevencijai. Nano burbuliukai dėl savo dydžio gali giliai prasiskverbti į odos poras ir plauko folikulus, pašalindami sebumo perteklių, purvą ir nešvarumus, tuo pačiu, naudojant kosmetiką ir gydomąsias priemones, pagerinti jų įsisavinimą bei efektyvumą.

Šios ozono vonios augintiniams gerina odos ir kailio būklę, lengvina infekcijų, alergijų ir dermatito simptomus, malšina niežulį, gerina kraujotaką bei atpalaiduoja sąnarius ir raumenis“, – daugybę tokių procedūrų privalumų įvardija KIKA kirpyklos darbuotojai.

„Džiaugiamės kiekviena pirkinių centro „Savas” parduotuvių ar paslaugų skyrių įdiegta naujove, naujais produktais bei paslaugomis. Tik tobulėdami galime būti patrauklūs ir įdomūs savo lankytojams”, – nuotaikomis dalinasi pirkinių centro „Savas” vadovė Aušra Lapinskienė.

KIKA gyvūnų kirpykla / Organizatorių nuotr.

Pirkinių centre „Savas“ su baltapūke Maltos bišone ant rankų sutiktas lankytojas Saulius V. atviravo, kad jau kurį laiką savo augintinę Mają lepina ozono voniomis.

„Šia vonia pasinaudojame prieš kiekvieną Majos kirpimą. Turėjome daug problemų su jos kailiuku – buvo gaila stebėti beprotišką kasymąsi ir kailio plikimą plotais. KIKA specialistai patarė pakeisti pašarą, nebešerti maistu nuo stalo bei išbandyti ozono masažinę vonią. Dabar turime puikius rezultatus – žvilgantį, sveiką kailiuką“, – pasakoja pašnekovas.

Pasak KIKA gyvūnų kirpyklos specialistų, ozonas skatina folikulų augimą, kolageno gamybą, detoksikuoja organizmą, stiprina kraujotaką ir imunitetą. Sukurdamas natūralią apsaugą, atstato pažeistų audinių struktūrą, paspartina dermatito, egzemos gijimo procesus, pasižymi regeneruojančiomis ir drėkinančiomis savybėmis bei palengvina į alergijas linkusių augintinių savijautą.

Procedūros metu naudojami atitinkami eterinių aliejų mišiniai, speciali kosmetika, kas dar labiau suaktyvina procedūrų veiksmingumą. Procedūrų metu naudojama tik profesionali „Tauro Pro Line“ kosmetika, gydomosios SPA procedūros papildomos natūraliais moliais ir eteriniais aliejais, kurie svarbūs siekiant atkurti sveiką odos ir plaukų struktūrą, sugrąžinti kailiui žvilgesį.

„Rezultatai bus akivaizdūs jau po vienos savaitės!“, – žada KIKA gyvūnų kirpyklos specialistai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA