Pakeliui į Kauną mikroautobusą prarijo atviros liepsnos | Kas vyksta Kaune

Pakeliui į Kauną mikroautobusą prarijo atviros liepsnos

Penktadienį krovininio mikroautobuso vairuotoją nelaimė ištiko magistralėje Kaunas-Klaipėda. Transporto priemonė užsidegė ir visiškai paskendo liepsnose, gaisro tramdyti išvyko Raseinių ugniagesiai.

Kaip matyti „Kas vyksta Kaune“ apie 17.50 val. pasiekusiame vaizdo įraše, smarkiausiai degė mikroautobuso priekinė dalis, liepsnos plito po transporto priemone, kilo didelis juodų dūmų debesis.

Skaitytojai nurodė nelaimę užfiksavę A1 kelyje. Vienas gaisro liudininkas pasakojo pribėgęs gesinti, tačiau vos per pusę minutės dūmai perėjo į atviras liepsnas, kurių numalšinti gesintuvais buvo nebeįmanoma.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis specialistas portalui patvirtino, kad gautas pranešimas apie atvira liepsna degantį krovininį mikroautobusą, nuo automobilio užsiliepsnojo ir žolė.

Į gaisro vietą ties Mikalavos kaimu išsiųstos trys Raseinių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos autocisternos, apie 18.15 val. ugniagesiai dar dirbo magistralėje.

Apie nelaimės metu nukentėjusius žmones kol kas nepranešama.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA