Taikos prospektu žygiavusi kaunietė: kam reikalingos tokios stotelės? | Kas vyksta Kaune

Taikos prospektu žygiavusi kaunietė: kam reikalingos tokios stotelės?

Skaitytojos nuotr.

Nesibaigianti Taikos prospekto rekonstrukcija ilgą laiką galvas kraipyti vertė Kauno vairuotojus, šįkart klausimų kilo ir pėstiesiems. Antradienį Taikos prospekto šaligatviu žingsniavusi kaunietė įamžino šalia dviračių ir pėsčiųjų tako įrengtą salelę, čia pat suskubta klausti, kam ji?

„Sakykit, kam reikalingos tokios stotelės?“ – teiravosi kaunietė.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, nuotraukoje įamžinta būsima poilsio aikštelė.

„Tai bus poilsio aikštelės su suoliukais, šiukšliadėžėmis ir dviračių stovais. Taikos prospektas tvarkomas kompleksiškai – po rekonstrukcijos kur kas patogiau bus ne tik automobilių vairuotojams, bet ir dviratininkams bei pėstiesiems“, – komentavo A. Pakalniškis.

Taikos prospekto remonto darbai pėsčiųjų ir dviračių take atnaujinti antroje kovo pusėje, kai kur vis dar vykdomas šaligatvio ir dviračių tako bortų klojimas pagrindų ir dangų įrengimas. Buvo planuota, kad šaligatvio ir dviračių tako darbai atkarpoje nuo Kovo 11-osios gatvės iki Savanorių prospekto (dešinė pusė) turėtų būti baigti iki gegužės pabaigos.

Kitoje pusėje darbus planuojama baigti iki rugsėjo 1 d., o galutinai darbus Taikos prospekte numatoma užbaigti iki spalio 1 d.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Taikos prospekto rekonstrukcija atgijo gegužės 21 d., kai buvo vykdomi asfaltavimo darbai atkarpoje nuo Savanorių pr. iki Studentų g.

Kauniečiai dažnai pastebi, kad gatvės rekonstrukcija sukelia netikėtų nemalonumų, taip nutiko ir keliems Taikos pr. esantiems kiemams, kurie dėl atliekamų darbų paskendo balose, nes darbininkai paliko tragiškus įvažiavimus į kiemus ir lietaus vanduo negalėjo tinkamai nubėgti į lietaus surinkimo vamzdžius.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA