Naujas traukos objektas atsinaujinusiame Kauno Jachtklube – restoranas „Marina Taste Gallery“ | Kas vyksta Kaune

Naujas traukos objektas atsinaujinusiame Kauno Jachtklube – restoranas „Marina Taste Gallery“

Restoranas „Marina Taste Gallery“ / Organizatorių nuotr.

Kauno marių pakrante vaikštinėjantys kauniečiai bei miesto svečiai jau spėjo pastebėti reikšmingai besikeičiančią Jachtklubo aplinką. Viena iš pagrindinių pokyčių priežasčių – Jachtklubo teritorijoje pavasario pabaigoje duris atvėręs restoranas „Marina Taste Gallery“. Puikiu maistu bei Kaune unikalia atmosfera išsiskiriantis restoranas pirmąjį birželio penktadienį skelbia atidarantis ir vasaros terasos sezoną.

„Nors veikiame vos keletą savaičių, jau galime pasidžiaugti vis sugrįžtančių klientų ratu. Visi pastebi atsinaujinusią Jachtklubo infrastruktūrą, sutvarkytus fasadus bei terasas, pro kurias atsiveria mieste unikalus vaizdas – Kauno marios, pušynai, laivų prieplauka. Kartu didelį dėmesį skiriame maisto bei aptarnavimo kokybei, tad lankytojų „Marina Taste Gallery“ laukia ne tik ypatinga atmosfera, bet ir gastronominiai atradimai“, – sako „Marina Taste Gallery“ vadovas.

Naujojo restorano virtuvė – europietiška, o meniu asortimentas užtikrina, kad patiekalą pagal savo skonį čia ras kiekvienas. Restorano vadovo teigimu, net per trumpą veiklos laiką klientai jau spėjo pamėgti ypatingo skonio vištienos, lašišos, eršketo patiekalus, rizotą.

Restoranas „Marina Taste Gallery“ / Organizatorių nuotr.

„Ypatingą dėmesį skiriame patiekalo pateikimui, o meniu nuolat tobuliname ir plečiame. Tokiu būdu net ir nuolatiniai mūsų klientai gali atrasti vis šį tą naujo“, – sako restorano vadovas.

Artėjantį penktadienį, birželio 4 d., veikti pradeda ir erdvi bei puikiu vaizdu išsiskirianti „Marina Taste Gallery“ vasaros terasa. Joje lankytojai galės ne tik atsigaivinti mėgstamu gėrimu ar išbandyti restorano šefo patiekalus, bet ir pasimėgauti kiekvieną penktadienį ir šeštadienį atnaujinama vakaro programa. Kiekvieną vasaros savaitgalį terasoje gros gyvos muzikos grupės bei DJ.

„Terasoje galime talpinti iki 200 lankytojų, tačiau norintys jaustis ramiai, jog atvykę ras stalelį lauke, jį gali iš anksto rezervuoti telefonu. Taip pat artimiausiu metu greta planuojame atverti dar vieno restorano duris. Naujosios kavinės meniu bus orientuotas į grill patiekalus, tad grilio patiekalų bei rankų darbo picų gerbėjų laukia daug įdomių skoninių atradimų“, – atskleidžia restorano vadovas.

Restoranas „Marina Taste Gallery“ / Organizatorių nuotr.

Savaitgaliais „Marina Taste Gallery“ restorano lankytojai gali mėgautis ir vėlyvaisiais pusryčiais, o planuojantys asmenines šventes – rezervuoti vietą joms.

Adresu R. Kalantos 124 įsikūręs restoranas dirba kasdien. Pirmadieniais-trečiadieniais nuo 12 iki 22 val., ketvirtadieniais – nuo 12 iki 23 val., penktadieniais – nuo 12 iki 1 val., šeštadieniais – nuo 9 iki 1 val., o sekmadieniais – nuo 9 iki 22 val.

Vasaros terasos renginių programą bei restorano meniu naujienas galima sekti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA