Edukacinės, turiningos vasaros stovyklos 6-12 m. vaikams Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje | Kas vyksta Kaune

Edukacinės, turiningos vasaros stovyklos 6-12 m. vaikams Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje

Edukacinės, turiningos vasaros stovyklos / Organizatorių nuotr.

Turbūt visiems tėvams puikiai pažįstamas jausmas, kuomet galva kupina idėjų ir kartu abejonių dėl vaiko laisvalaikio vasarą. Ar vežti į kaimą, ar palikti mieste, ar leisti būti su draugais prie namų, o gal mokytis net ir vasarą? Sakoma, kad geriausia rinktis įvairius laisvalaikio leidimo būdus, bet ar gali būti geresnis pasirinkimas už edukacines ir turiningas stovyklas vaikui?

Vasara puikus laikas tobulėti, sužinoti naujų dalykų, prasmingai ir naudingai eksperimentuoti bei nepamiršti to, ką išmoko mokslo metais. Edukacinėse stovyklose vaikai teorines žinias per žaidimus, pritaikys praktiškai.

Vaikai neskubėdami gales per potyrį suvokti, susipažinti ir, svarbiausia, pažadinti norą gauti dar daugiau žinių. Edukacinės stovyklos padės lavinti loginį mąstymą, kurti, ieškoti sprendimų, bendrauti komandoje, varžytis, siekti tikslo. Šiemet po tokio ilgo nuotolinio mokymosi, edukacinės stovyklos yra ypač reikšmingos.

Pristatysime Jums dvi edukacinių 2021 m. stovyklų kryptis: „Bricks 4 Kidz“ vasaros stovyklas su „Lego“ ir Mažosios Medicinos Mokyklos stovyklas.

„Bricks 4 Kidz“ vasaros atostogas siūlo praleisti su „Lego“! Visą savaitę vaikai kuria, konstruoja, žaidžia su „Lego“, atlieka eksperimentus, leidžia aktyviai laiką lauke, o juk grynas oras – sveikata, ypač kai laikas jame leidžiamas prasmingai.

Su „Bricks 4 Kidz“ patyrusiais mokytojais, vaikai galės mėgautis „Lego“ konstruktoriais, kurti specialiai suprojektuotus „Bricks 4 Kidz“ modelius, žaisti „Lego“ žaidimus ir tyrinėti inžinerijos bei architektūros pasaulius. Stovyklos vyksta visą vasarą darbo dienomis nuo 8.00 iki 17.30 val.

„Bricks 4 Kidz“ stovykla / Organizatorių nuotr.

„Bricks 4 Kidz“ stovyklos privalumai:

· Stiprina mokslo, technologijų, inžinerijos ir matematikos žinias (STEM);
· Padidina pasitikėjimą savimi;
· Plėtoja socialinius / emocinius įgūdžius;
· Padidina bendrąsias žinias per diskusijas, susijusias su kiekvienu kuriamu modeliu;
· Skatina vaiko vaizduotę;
· Suteikia saugią, praturtintą aplinką kurti ir žaisti;
· Programos sukurtos pagal vaikų amžių ir sugebėjimus.

Šiemet net 5 naujos temas 6-9 m. vaikams: „Minecraft Manija”; „Fortnite” nuotykių „Lego“ stovykla; „Lego game on” žaidimų stovykla; Pasinerk į „Lego“ džiunglių pasaulį; 2021 Tokijo „Lego” Olimpiada ir 4 temos 9-12 m. vaikams: animacinių filmų kūrimas, vaizdo žaidimų kūrimas, Būk youtuber’iu ir tu; „Bricks 4 Kidz“ architektūros pasaulis.

Edukacinės, turiningos vasaros stovyklos / Organizatorių nuotr.

Mažoji Medicinos mokyklos šauniausi mokytojai kviečia vasaros atostogas praleisti kartu! Smagi edukacija ir nepamirštami nuotykiai atostogų metu su Mažaja Medicinos mokykla garantuoti!

Mažosios Medicinos Mokyklos tikslas – ĮKVĖPTI: meilę mokytis, pasitikėjimą savimi, sveiką gyvenimo būdą ir karjerą medicinoje. Stovyklų metu vaikai tobulins medicinines žinias, gebėjimus ir įgūdžius, bei įgis papildomų dalykinių kompetencijų.

Mokytojai pristato vaikams medicinos mokslą ir sveikatos svarbą įdomiai ir turiningai. Stovyklautojams bus suteiktos visos priemonės, kad jie praktiškai galėtų įgyvendinti užduotis. Labai svarbu ir tai, kad susipažinę su medicina iš arčiau, dauguma vaikų tampa drąsesni gydymosi įstaigose. Mediciną vaikai pradeda suvokti, kaip saugumą, pagalbą, o balti chalatai tampa pasitikėjimo, o ne baimės simboliu. Stovyklos vyksta visą vasarą 8.00-17.30 val.

Mažosios Medicinos Mokyklos stovykla / Organizatorių nuotr.

Mažosios Medicinos Mokyklos stovyklos privalumai:

· Įkvepia vaikus sveikam gyvenimui ir medicinos karjerai;
· Ugdo kritinį mąstymą;
· Plėtoja socialinius / emocinius įgūdžius;
· Padidina bendrąsias žinias per diskusijas;
· Suteikia saugią, praturtintą aplinką kurti ir žaisti;
· Mažos grupės.

2021 m. vasaros stovyklų temos: Būsiu veterinaru; Būsiu gydytoju; Išgyvenimas laukinėje gamtoje; Medicinos įvadas jaunimui.

Tikime, kad vaikai mokosi geriausiai per veiklą, kuri skatina jų smalsumą ir kūrybiškumą. Rinkitės intelektualią, kokybišką veiklą vaikams vasaros atostogų metu!

Daugiau informacijos apie Mažosios Medicinos Mokyklos stovyklas čia.

Daugiau informacijos apie „Bricks 4 Kidz“ stovyklas čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA