Kauniečiui nuo eismo mieste darosi bloga: perduokit linkėjimus V. Matijošaičiui | Kas vyksta Kaune

Kauniečiui nuo eismo mieste darosi bloga: perduokit linkėjimus V. Matijošaičiui

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Gegužės viduryje uždarius Kauno pilies žiedinę sankryžą, o prieš gerą savaitę kelininkams vėl kibus į darbus Taikos prospekte, vairuotojams atėjo sunkios dienos. Spūstyje pirmadienį ilgam strigęs portalo skaitytojas neištvėrė – ironiškai dėkodamas už visiškai stojusį eismą, siunčia linkėjimus Kauno merui.

„Perduokit Matijošaičiui linkėjimus, labiau visko užkimšti tiesiog neįmanoma“, – kandžiai apie didelius tvarkymo užmojus atsiliepė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jo teigimu, visas Kaunas stovi. Po 18 val. portalui parašęs vyras tvirtino nuo prekybos miestelio „Urmas“ žiedo iki Birželio 23-iosios gatvės sankryžos važiavęs valandą.

„Ir jei važiuoti toliau link „aklųjų“ ar Šilainių, tai visai mirtis“, – pridėjo skaitytojas.

Apie Taikos prospekte besiformuojančius kamščius „Kas vyksta Kaune“ grupės nariai pirmadienį įspėjo dar ankstyvą popietę. Savanorių prospekto sankryžos prieigose buvo klojamas asfaltas, o dėl to eismas leistas tik viena juosta.

Taip pat laikini ribojimai taikyti J. Basanavičiaus alėjoje – atvažiavus šia gatve, vairuotojams į Taikos prospektą buvo leidžiama sukti tik dešinėn.

Itin didelės spūstys pirmadienio pavakarę kaustė Vakarinį aplinkkelį ir Islandijos plentą. A1 kelyje automobilių eilė driekėsi iki Muravos transporto mazgo, o A5 magistralėje siekė Raudondvario plentą. Čia eismą trikdo Giraitės viaduko statybos.

Spūstis Vakariniame aplinkkelyje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Taikos prospekto rekonstrukcija atgijo gegužės 21 d. Daugiau apie šioje Kauno transporto arterijoje numatytus darbus skaitykite čia.

Panašu, kad uždarius Kauno pilies žiedą ir remontuojant daugelį kitų vietų mieste bei aplinkiniuose keliuose, kauniečių vasara bus užtroškusi išmetamųjų dujų kamuoliuose. Penkias vietas, kuriose nuo gegužės vidurio padidėjus transporto srautams pradėjo formuotis dideli kamščiai, rasite čia.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA