Į Lietuvos oro uostus toliau sugrįžta skrydžiai: iš Kauno birželį bus galima pasiekti 13 vietų | Kas vyksta Kaune

Į Lietuvos oro uostus toliau sugrįžta skrydžiai: iš Kauno birželį bus galima pasiekti 13 vietų

BNS 2021/05/31 15:39
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Lietuvos oro uostuose šią vasarą bus atnaujinta beveik 80 skrydžių maršrutų, iš jų beveik 50 – birželį.

Anot Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovo Aurimo Stikliūno, sparčiai augant skrydžių paklausai, tikėtina, birželis bus keleivinės aviacijos atsigavimo lūžio taškas.

„Nuo birželio lėktuvai dažniau skraidys į emigrantams aktualius miestus, atostogauti besiruošiantys žmonės taip pat gali rinktis keliones iš plataus spektro alternatyvų, tačiau visi būtiniausi saugumo reikalavimai lieka tokie pat aktualūs“, – pranešime sakė A. Stikliūnas.

Iš Vilniaus nuo birželio vyks skrydžiai į Milaną, Liverpulį ir Londono Lutono oro uostą, Berlyną, Frankfurtą, Brėmeną, Lidsu, Briuselį, Veneciją, Vieną („Ryanair“), Bilundą Danijoje, JK Donkasterį, Birmingemą, Milaną, Nicą („Wizzair“), Londono Gatviko oro uostą, Dubliną („Air Baltic“), Helsinkį („Finnair“).

Be to, „Ryanair“ nuo birželio taip pat skraidins iš Vilniaus į Korfu salą ir Chaniją Graikijoje, Romą, Maltą, „Air Baltic“ – į Dubrovniką, „Wizz Air“ – į Larnaką, Santorinio ir Zakinto salas Graikijoje

Nuo birželio pabaigos planuojami skrydžiai į Belfastą („Wizzair“), Briuselį („Brussels Airlines“), Oslą („Norwegian Air Shuttle“).

Iš Kauno vys skrydžiai į Olesiundą, Bergeną ir Eindhoveną („Wizzair“), Bristolį, Edinburgą, Londono Stanstedą, Milaną, Neapolį ir Riminį, Kelną, Kopenhagą, Maljorką, Šanoną („Ryanair“).

Iš Palangos nuo birželio suplanuoti skrydžiai į Londono Stanstedą ir Dubliną („Ryanair“), o mėnesio pabaigoje – į Lutoną ir Oslą („Wizzair“). Be to, Skandinavijos oro bendrovė SAS nuo birželio 30 dienos atnaujins skrydžius į Oslą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA