Į pajūrį plūstelėjusiems kauniečiams prireiks geležinės kantrybės | Kas vyksta Kaune

Į pajūrį plūstelėjusiems kauniečiams prireiks geležinės kantrybės

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Klaipėdos kryptimi važiuojantiems vairuotojams nuo pat penktadienio ryto – ne pyragai. Jau kelias valandas A1 ir A5 kelių transporto mazgas prie „Megos“ visiškai užsikimšęs, srautas vos juda, o automobilių eilės tik auga.

Pranešimai apie A1 kelyje tįstančią spūstį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė dar 11 val. Jau tada kamštis nuo Giraitės apsisukimo driekėsi iki pat „Megos“. Per porą valandų situacija nė kiek nepagerėjo.

„Kas vyksta Kaune“ grupėje važiuojantiems link uostamiesčio kauniečiai linkėjo kantrybės. Apie vidurdienį kamštis pasiekė Kleboniškio tiltą, šiuo metu vairuotojai Islandijos plente priversti stoti ir dar anksčiau.

Situaciją komplikuoja atkarpoje fiksuojami techniniai eismo įvykiai – apie 12 val. „Mercedes-Benz“ nepasidalijo kelio su vilkiku prie „Megos“ tilto. Eismas apsunkintas ir A5 kelyje atvykstant nuo Akademijos. Vakarinis aplinkkelis stoja ties šašlykine, užkimštas visas viadukas.

Susidūrimas Islandijos plente / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Automobiliai taip pat velkasi Savanorių prospekte – pagrindinė Kauno transporto arterija sustingusi nuo Žemaičių gatvės iki pat „Hyper Maxima“ parduotuvės, kemšasi periferinės gatvės.

Kamštis Savanorių prospekte / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad transporto pralaidumas Klaipėdos kryptimi apsunkintas dėl Giraitės viaduko statybų. Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA