„Theca Furniture“ plečia komandą: kviečia prisijungti siuvėjus Kaune ir Alytuje | Kas vyksta Kaune

„Theca Furniture“ plečia komandą: kviečia prisijungti siuvėjus Kaune ir Alytuje

Baldų gamybos bendrovė „Theca Furniture“ / Organizatorių nuotr.

Lietuvoje jau daugiau nei 15 metų sėkmingai veikianti daniško kapitalo baldų gamybos bendrovė „Theca Furniture“ tęsia ambicingą 2021-ųjų plėtrą ir prie komandos prisijungti kviečia siuvėjus. Naujų darbuotojų atranka vykdoma abejose Lietuvoje veikiančiose įmonės padaliniuose – Kaune (Taikos pr. 145) ir Alytuje (Naujoji g. 132).

„Theca Furniture“ – tai šiuolaikiška daniško kapitalo minkštųjų baldų gamintoja, Lietuvoje veikianti nuo 2006 metų. Šiandien įmonės gamyklose Kaune ir Alytuje dirba apie 750 nuolatinių darbuotojų, o per 2021 metus įmonės komandą planuojama padidinti dar 300 skirtingų profesijų specialistais. Šiuo metu bendrovė aktyviai ieško siuvėjo specialybės atstovų Kaune ir Alytuje.

„Tęsiame įmonės plėtrą ir aktyviai ieškome siuvėjų darbui Kauno ir Alytaus padaliniuose. Siekiame populiarinti siuvėjo profesiją, tad prie komandos prisijungti kviečiame ne tik baldų pramonėje patirties turinčius kandidatus, bet ir dirbančius su tekstilės, trikotažo ar kitomis siuvimo technikomis.

Stengiamės sukurti patrauklias, šiuolaikiškomis vertybėmis grįstas darbo sąlygas, o vienos pagrindinių mūsų komandos stiprybių yra pagarba, draugiškumas, partnerystė ir profesionalumas. Dėl šios priežasties, laukiame ir tų kandidatų, kurie šiuo metu dirba kitose įmonėse, tačiau svarsto apie naujas, patrauklesnes darbo galimybes“, – sako UAB „Theca Furniture“ generalinė direktorė Jurgita Mišeniovienė.

Nors šiuo metu atviros siuvėjų pozicijos tiek Kaune, tiek Alytuje, įmonė informuoja, jog daugiau specialistų ieškoma būtent Alytaus padalinyje. Naujus siuvėjus bendrovė įsipareigoja visapusiškai apmokyti bei pasirūpinti sklandžiu jų įvedimu į darbo procesą.

Baldų gamybos bendrovė „Theca Furniture“ / Organizatorių nuotr.

Taip pat naujų „Theca Furniture“ darbuotojų laukia patrauklios darbo sąlygos bei papildomos naudos, o važinėjantiems iš kitų miestų – dalinė kelionės kompensacija.

„Siekiame sukurti kuo patrauklesnę darbo aplinką visiems mūsų komandos nariams. Naujų darbuotojų lauks puiki galimybė užsidirbti siuvant sparčiai ir našiai, nemokama kava, arbata bei užkandžiai darbo metu. Tiesa, ypatingai daug dėmesio skiriame darbuotojų sveikatai, tad naujų darbuotojų lauks įvairios sveikatingumo mankštos bei užsiėmimai, sveikatos patikrinimo programos bei galimybė pasimėgauti masažu darbo metu. Žinoma, išskyrus tuos periodus, kuomet organizuoti sveikatingumo veiklų neleidžia pandeminė situacija“, sako UAB „Theca Furniture“ generalinė direktorė J. Mišeniovienė.

Greta darbuotojams kuriamų pridėtinių verčių, „Rekvizitai.lt“ duomenimis, „Theca Furniture“ iš kitų šalyje veikiančių minkštųjų baldų gamintojų išsiskiria ir konkurencingais darbuotojų atlyginimais. Vidutinis darbo užmokestis įmonėje siekia 1851,72 Eur, o tam tikrose pozicijose siūlomas ir 2000 ar 2500 Eur viršijantis atlyginimas.

Baldų gamybos bendrovė „Theca Furniture“ / Organizatorių nuotr.

Tiek Kaune, tiek Alytuje veikiančios „Theca Furniture“ gamyklos įsikūrusios patogiu ir paprastu susisiekimu išsiskiriančiuose pramonės rajonuose. Kauno padalinyje, esančiame adresu Taikos pr. 145, šiandien dirba per 500 darbuotojų, o Alytaus gamykloje, įsikūrusioje adresu Naujoji g. 132, apie 270 darbuotojų.

Abiejuose įmonės padaliniuose atliekami to paties tipo gamybiniai procesai – baldai gaminami nuo užvalkalo sukirpimo, pasiuvimo iki supakavimo ir pakrovimo į sunkvežimius.

Daugiau informacijos apie šiuo metu vykdomą siuvėjų atranką Kaune galima gauti susisiekus telefonu +370 659 14309, o dėl siuvėjo darbo Alytuje – paskambinus +370 685 69271. Taip pat naujausius įmonės darbo skelbimus galima sekti oficialiame „Theca Furniture“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje arba skelbimų portale „CVbankas.lt“, spustelėjus ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA