Kaunietis juokiasi: taip gali būti tik Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

Kaunietis juokiasi: taip gali būti tik Lietuvoje

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją prieš porą dienų pasiekė, skaitytojo požiūriu, kiek kurioziškos situacijos atvaizdai. Sugedus greitosios medicinos pagalbos automobiliui, jį iš nelaimės traukė ne kas kitas kaip kitas greitosios pagalbos ekipažas.

Kaip įvardijo elementariąją trosinę pagalbą kelyje užfiksavęs vyras, greitoji pagalba Vandžiogalos plente, Domeikavoje, į bėdą papuolė sekmadienį, apie 18 val.

„Tik Lietuvoj taip gali būt“, – ironiškai, o gal nuoširdžiai juokėsi kaunietis, pasidalijęs lanksčiąja jungtimi surištų automobilių nuotraukomis.

Vandžiogalos plente sugedęs Kauno GMPS automobilis / Skaitytojo nuotr.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) Transporto padalinio vadovas Tomas Saročka „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare patvirtino, kad minėtu laiku sugedo vienas tarnybos automobilių.

Transporto priemonei parvilkti į greitosios medicinos pagalbos stotį buvo pasitelktas kitas medikų automobilis, kuris, patikino T. Saročka, buvo partemptas laikantis Kelių eismo taisyklių XXVIII skyriaus reikalavimų.

„Pas pacientus važiavo kiti GMP automobiliai – pacientai nenukentėjo. Minėtas automobilis šiandien nugabentas į servisą remontui, brigada nuo vakar dirba su rezerviniu automobiliu“, – nurodė Kauno GMPS Transporto padalinio vadovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA