Neeilinis sulaikymas prie „Megos“: pareigūnai antrankius uždėjo viduryje autostrados | Kas vyksta Kaune

Neeilinis sulaikymas prie „Megos“: pareigūnai antrankius uždėjo viduryje autostrados papildyta

Antradienio pavakarę pro „Megą“ važiuojantys gyventojai stebėjo neeilinę sulaikymo operaciją. Čia kriminalistai vykdė asmenų suėmimą.

„Kas vyksta Kaune“ „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ kauniečiai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip visai šalia prekybos centro „Mega“ sustabdytas automobilis, o jame važiavę asmenys yra sulaikomi pareigūnų.

Vienas jų nunarinęs galvą stovi prie automobilio, kol jam dedami antrankiai, o pilvu žemyn paguldytas ant žemės, panašu, kad pareigūnas jį apieško.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis patikino, kad policijos pareigūnai A1 kelyje ties „Mega“ registruoto įvykio neturi, iškvietimo negavo.

Anot pareigūno, jeigu panašu, kad tai yra sulaikymo operacija, kurią greičiausiai organizuoja Kriminalinės policijos biuras, todėl budintys pareigūnai informacijos neturi, nes nedirba su šia byla.

Papildyta gegužės 26 dieną 08.03 val.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė, sulaikymo operacijoje dirbo Kauno kriminalistai „vienoje iš savo bylų”.

„Šioje tyrimo stadijoje dar negalime atskleisti detalių”, – pridūrė ji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA