Nauja tvarka Kauno geležinkelio stoties automobilių stovėjimo aikštelėje: keičiasi administratorius, atsiras kelio ženklai | Kas vyksta Kaune

Nauja tvarka Kauno geležinkelio stoties automobilių stovėjimo aikštelėje: keičiasi administratorius, atsiras kelio ženklai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo birželio 1 dienos automobilių stovėjimo aikštelė prie Kauno geležinkelio stoties skiriama tik miesto gyventojams ir svečiams bei „LTG“ grupės įmonių klientams.

Toks sprendimas priimtas įvertinus tai, kad automobiliai iki šiol čia buvo statomi chaotiškai, be jokios stovėjimo laiko kontrolės ir tai sukeldavo nepatogumų norintiems aikštelėje palikti savo automobilį, rašoma „LTG“ pranešime žiniasklaidai.

Siekiant užtikrinti, kad vairuotojams aikštele naudotis būtų patogu, aikštelės administravimas perduodamas „Unipark“, kuri sužymės parkavimo vietas, pastatys naujus kelio ženklus ir prižiūrės tvarką aikštelėje.

Aikštelė prie Kauno geležinkelio stoties / ” LTG” nuotr.

Be to, bus sudaryta patogi galimybė už stovėjimą atsiskaityti mokomate, trumpąja žinute ar aplikacijos pagalba. Numatoma, kad mokestis už vienos valandos stovėjimą bus 0,30 centų.

„LTG“ grupės darbuotojams, kurie laikė automobilius šioje aikštelėje, bus įrengtos automobilių stovėjimo vietos kitose teritorijose šalia Kauno geležinkelio stoties.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA