„Ikea“ iš rinkos atšaukia pavojų keliančias vaikiškas prekes | Kas vyksta Kaune

„Ikea“ iš rinkos atšaukia pavojų keliančias vaikiškas prekes

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

IKEA iš rinkos atšaukia HEROISK ir TALRIKA lėkštes, dubenėlius ir puodelius bei ragina vartotojus jais nebesinaudoti. Šių indų įsigiję pirkėjai kviečiami grąžinti juos į IKEA parduotuvę Vilniuje arba į prekių užsakymo ir atsiėmimo vietas Kaune ar Klaipėdoje bei atgauti sumokėtus pinigus. Grąžinant prekę, kasos kvito pateikti nereikės.

Pirkėjų saugumas yra svarbiausias IKEA prioritetas. Visi jos gaminiai yra testuojami ir atitinka gamybos standartus bei teisės aktų reikalavimus. Nepaisant to, gavus vartotojų atsiliepimų, jog indai HEROISK ir TALRIKA sulūžo bei paaiškėjus, kad naudojami su karštu maistu, jie gali sukelti nudegimus – atsargumo sumetimais, jie atšaukiami iš rinkos.

„IKEA“ atšaukiami produktai / „IKEA“ nuotr.

IKEA vaikų prekėms ir jų saugumui skiria ypatingą dėmesį: jos kuriamos, gaminamos bei išbandomos laikantis itin griežtų saugumo standartų. Būtent todėl, atsargumo sumetimais, buvo priimtas sprendimas iš rinkos atšaukti indus HEROISK ir TALRIKA.

Siekiant atgauti pinigus už įsigytus indus HEROISK ir TALRIKA – kasos kvito nereikės, užteks atnešti iš rinkos atšaukiamą prekę.

„IKEA“ nuoširdžiai atsiprašo už sukeltus nepatogumus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA