Svarbi informacija: daliai Kauno gyventojų bus atjungta elektra | Kas vyksta Kaune

Svarbi informacija: daliai Kauno gyventojų bus atjungta elektra

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Lietuvos elektros perdavimo sistemos operatorė „Litgrid“ informuoja, kad gegužės 18 dieną nuo 21.00 iki 19 dienos 06.00 val. vykdys neplaninius remonto darbus Kauno Aleksoto transformatorių pastotėje, kurių metu 1145 Kauno klientams nakties metu elektra laikinai nebus tiekiama.

Kaip rašoma „Litgrid“ pranešime žiniasklaidai, šiuo metu rekonstruojamoje 110 kV tinklo Aleksoto transformatorių pastotėje bus keičiamas matavimo transformatorius.

„Visi klientai, kuriems įtakos turės šis remontas, buvo iš anksto informuoti žinutėmis iš ESO. Rūpindamiesi elektros tiekimo patikimumu Kauno mieste, remonto darbus atliksime naktį, atsižvelgiant į tai, kad gyventojams ir įmonėms sudarytume kuo mažiau nepatogumų.

Gyventojų prašome atkreipti dėmesį į turimus jautrius elektros prietaisus, juos išjungti ar pasirengti situacijoms, kad antradienį vakare ir trečiadienio naktį gali prireikti baterijų pagalbos signalizacijoms, vartų atidarymo ar kitiems įrenginiams. Atsiprašome už galimus nepatogumus“, – sako „Litgrid“ Perdavimo tinklo departamento direktorius Vidmantas Grušas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA