Pakruojo rajone sulaikytas antrasis iš Pravieniškių pabėgęs nuteistasis | Kas vyksta Kaune

Pakruojo rajone sulaikytas antrasis iš Pravieniškių pabėgęs nuteistasis

Kalėjimų departamento nuotr.

Kalėjimų departamentas informavo, jog sulaikytas ir antrasis pabėgėlis – Rolandas Kazakevičius, kuris penktadienį iš Pravieniškių pataisos namų pabėgo kartu su Egidijumi Žilinsku. Abu vyrai sulaikyti.

„Pakruojo rajone Kalėjimų departamento kriminalinės žvalgybos pareigūnai kartu su Šiaulių AVPK policijos pareigūnais sulaikė antrąjį nuteistąjį Rolanda Kazakevičių“, – savo „Facebook“ paskyroje pranešė Kalėjimų departamentas.

Kaip informavo Kauno AVPK, šeštadienį, 18.40 val. Kaune, Partizanų g. esančiame bute, tikrindami galimas pabėgusių asmenų buvimo vietas bei gaunamą informaciją iš gyventojų, Kauno apskrities policijos Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė E. Žilinską.

Sulaikomas jis nebėgo ir nesipriešino. Šiuo metu jis pristatytas ir uždarytas į Kauno apskr. VPK areštinę. Kito vyro paieškos veiksmai toliau tęsiami.

Bausmę atliekantys drausmės grupės nuteistieji Egidijus Žilinskas, gimęs 1996 m., ir Rolandas Kazakevičius, gimęs 1974 m., iš pataisos namų bendrabučio patalpos pasišalino išlaužę lango grotas ir po to perlipo per įstaigos apsaugos perimetro tvorą.

Departamento teigimu, E. Žilinskas yra teistas už vagystę, plėšimą, viešosios tvarkos pažeidimą. Jo bausmės termino pabaiga 2023 metų vasario 28-oji. R. Kazakevičius teistas už plėšimą ir turto prievartavimą. Bausmės pabaiga – 2024 metų gruodžio 12 diena.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA