Kaunas penktadienio pavakarę virto vienu dideliu kamščiu | Kas vyksta Kaune

Kaunas penktadienio pavakarę virto vienu dideliu kamščiu

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Vėlyvą penktadienio popietę kauniečiams pajudėjus iš darbų, o kelininkams plušant įvairiose miesto ir tarpmiestinių magistralių vietose, nusidriekė didelės spūstys. Kemšasi pagrindinės Kauno gatvės, kilometrinės eilės formuojasi A1 magistralėje.

„Geriau niekur nevažiuokit, nes Kaunas yra dabar vienas didelis (vyno kamščio nuotrauka)“, – šitaip šmaikščiai situaciją apie 16.30 val. nusakė vienas „Kas vyksta Kaune“ grupės narys.

Juokas juokais, tačiau eismo situacija penktadienio pavakarę mieste ir aplinkiniuose keliuose tikrai sudėtinga. Vairuotojai praneša, kad smarkiai kemšasi Panerių gatvė važiuojant Lapių kryptimi.

„Prie statomo tilto vidury kelio pastatytas darbininkų triperis. Nei vienas nedirba, pasirėmę stovi, žiūri, o mašinos turi per bortą apvažinėt… Tai po truputį praleidžia iš vienos juostos, paskui iš kitos“, – teigė miestiečiai.

Didžiulė spūstis formuojasi A1 magistralėje iš Kauno išvažiuojant link Klaipėdos. Automobilių eilė prasideda ties „Mega“ ir tęsiasi iki „Senukų“ logistikos centro. Eismas čia vos juda, žmonės teigia sugaišę 25 min.

Stipriai apsunkintas pralaidumas ir Islandijos plente nuo Muravos transporto mazgo. Atitinkamai, trinka eismas gretimose gatvėse: Vandžiogalos plente, A5 kelyje atvažiuojant nuo Akademijos.

Situacija ne ką geresnė pačiame mieste. Automobiliai velkasi Karaliaus Mindaugo prospekte, Birštono gatvėje, Savanorių prospekto nuokalnėje. Vairuotojai praneša apie stojantį eismą Pramonės prospekte judant link Petrašiūnų, nemaža spūstis formuojasi Ateities plente, pavieniai eismo trikdžiai – Varnių gatvėje, Taikos prospekte.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pralaidumas Kaunas-Klaipėda magistralėje sumažėjęs dėl Giraitės viaduko statybų, vykstančių A1 kelio 102,90-107,00 km ruože.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA