Vystomas „Salomiškio Kaimynystė“ projektas siūlo modernų gyvenimą kaime | Kas vyksta Kaune

Vystomas „Salomiškio Kaimynystė“ projektas siūlo modernų gyvenimą kaime

„Salomiškio Kaimynystė“ / Organizartorių nuotr.

Nekilnojamojo turto plėtotojai „Etapas Group“, sparčiai reaguodami į aktyvų rinkos poreikį ir naujausias lėto gyvenimo tendencijas gyventi už miesto, pradeda pardavinėti sklypus ramiame, vazdingame ir prie pat miško bei Strėvos upės esančiame, Salomiškių kaime, kuris randasi netoliese kauniečių pamilto Rumšiškių miestelio.

Anot „Etapas Group“ plėtotojų, „Salomiškio Kaimynystė“ turėtų patraukti dėmesį modernių ir gamtą mylinčių žmonių dėmesį, kuriems svarbu jausti miesto centro kvėpavimą ir dalyvauti mieste vykstančiuose procesuose, tačiau savo kasdieniniam gyvenimui arba savaitgaliams, ieškantiems harmoningos, ramios ir gamtos apsuptos vietovės.

„Salomiškio Kaimynystėje“ pardavinėjami sklypai yra tinkami gyvenamajam ar sodo namui. O taip pat, čia gali įsikurti Jūsų antrieji namai, kurie suteiks įvairovės gyvenimui miesto apartamentuose.

Salomiškio kaimas yra ypatingas ne tik dėl tekančios Strėvos upės ar miško, tačiau ir dėl šalimais esančio Tadaravos vandens malūno komplekso, kuris buvo sudegęs net kelis kartus – per 1915 m. įvykusį mūšį bei 1996 m. gaisro metu. Iki gaisro Tadaravos vandens malūnas buvo geriausiai išsilaikęs technikos paminklas šiose apylinkėse.

„Salomiškio Kaimynystė“ / Organizartorių nuotr.

„Salomiškio Kaimynystė“ yra strategiškai patogi vieta didžiųjų miestų gyventojams. Nuo parduodamų sklypų iki Kauno miesto yra vos 22 km bei 75 km iki Lietuvos sostinės – Vilniaus. Vietą gyvenimui ir namo statyboms siūloma rinktis iš 34 namų valdos sklypų. Kiekvienas sklypas yra unikalus ne tik savo dydžiu, forma, bet ir šalimais esančiais skirtingais privalumais, pridėtinėmis vertėmis.

Kiekviename sklype atvesta 12 kW elektros dėžutė bei lietaus vamzdžiai. Ramybę šioje vietoje sukuria ne tik gamtos apsuptis, bet ir neapgyvendintos vietovės šalimais. Detalūs užstatymo kriterijai įgalina visą bendruomenę statytis sąmoningus ar tvarius namus bei išlaikyti estetikos vienovę ir darną. Projekto vystytojai esantį kelią iki vietovės ir joje asfaltuos, tad „Salomiškio Kaimynystė“ bus lengvai pasiekiama privačiu ir viešuoju transportu.

„Salomiškio Kaimynystė“ / Organizartorių nuotr.

Visi sklypai yra ypatingi, nes bene kiekvienas iš jų ribojasi su mišku, pieva ar Strėvos upe. Be jau išvardintų privalumų, „Etapas Group“ išskiria dar keleta svarbių aspektų. „Salomiškio Kaimynystė“ yra nepamainoma vieta vaikams augti dėl čia įsikursiančios patikimos ir saugios bendruomenės, todėl gyvenimas šioje kaimynystėje itin tinkamas jaunoms, modernioms šeimoms. Dideli privačios erdvės plotai sklypuose leidžia pasistatyti šiltnamį, įkurti daržovių ir uogų sodą ar net išsikasti prūdą.

Susidomėjusius projektu, detalius sklypų planus kviečiame apžiūrėti projekto svetainėje čia.

Na, o jei nieko nelaukus norite nuvykti ir apžiūrėti galimai savo naujų namų kaimynystės, maloniai kviečiame susisiekti su už projekto pardavimus atsakingu „Etapas Group“ brokeriu Tomu Labanausku, t.labanauskas@etapas.lt, tel. nr.: +370 614 14984.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA