Pasislėpusių Laisvės alėjos bortelių „pinklės“: traumų netrūksta | Kas vyksta Kaune

Pasislėpusių Laisvės alėjos bortelių „pinklės“: traumų netrūksta

Skaitytojos nuotr.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ parašė vienos nedidelės Laisvės alėjoje įsikūrusios parduotuvės savininkė, kuri atkreipė dėmesį, kad neretam praeiviui kliūtimi tampa vos įžiūrimi Laisvės alėjos grindinio borteliai. Moteris teigė, kad beveik kasdien per savo parduotuvės vitrinas stebi suklumpančius praeivius, o kartais situacijos baigiasi ir liūdniau.

„Paskutinis nutikęs įvykis mano klientei baigėsi liūdnai – ranka langetėje turės gyti 6 savaites. Tikrai manau, kad tai yra naujojo grindinio problema, kai ypač vyresni žmonės nepastebi to nedidelio bortelio, kuris tikrai labai klastingas ir į jo pinkles gali patekti kiekvienas“, – sako moteris.

Paklausta, kokį siūlytų sprendimą, moteris spėliojo, kad galbūt galima būtų pažymėti bortelį kita spalva, tačiau tada nukentėtų pėsčiųjų gatvės estetinis vaizdas. „Iš tiesų tai tokį sprendimą turėjo apgalvoti projekto autorius, tačiau kaip dažnai būna, vardan grožio nukentėjo saugumas ir praktiškumas“, – sakė kaunietė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA