Prie daugiabučio Kaune rastas moters kūnas: skaitytoją nustebino policijos darbas | Kas vyksta Kaune

Prie daugiabučio Kaune rastas moters kūnas: skaitytoją nustebino policijos darbas

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienį kraupi žinia pasiekė Kauno policiją – po vidurdienio Kovo 11-osios gatvėje rastas žmogaus lavonas. Tragedijos vietą jau vakare užfiksavęs kaunietis, tiesa, stebėjosi, kad lietaus merkiamas kūnas tebeguli palei namo įėjimą.

Kaip apie 19 val. informavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, šiandien prie vieno Kovo 11-osios gatvės daugiabučio įėjimo rastas žmogaus kūnas. Istorija tuo gal ir pasibaigtų, bet mėlyna plėvele uždengti palaikai gyventojams prie durų esą tįsojo virš trijų valandų.

„Įvykio vietoje vis dar stovi policijos automobilis. Ar tai normalu, kad trys žingsniai nuo pagrindinio namo įėjimo mirusio žmogaus kūnas paliekamas kelioms valandoms merkiant lietui?“ – stebėjosi kaunietis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie Kovo 11-osios gatvėje rastą moters kūną gautas dar 13.12 val.

Informacija apie įvykį šiuo metu perduota Nusikalstamų veikų registravimo skyriui, policija pagal kodą 555 pradėjo ikiteisminį tyrimą viešoje vietoje rastos nelaimėlės mirties priežasčiai nustatyti.

Budinčio pareigūno duomenimis, kol kas nesulaikyti jokie asmenys, kurie galėtų būti susiję su įvykiu. Pašnekovo žiniomis, apie 19.30 val. policijos ekipažų Kovo 11-osios gatvėje jau nebuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA