Kaunietis R. Baltūsis pristato naują muzikos albumą: kūriniai su Brazilijos prieskoniu | Kas vyksta Kaune

Kaunietis R. Baltūsis pristato naują muzikos albumą: kūriniai su Brazilijos prieskoniu

23 metų kaunietis Rokas Baltūsis, scenoje prisistatantis Rokas Bal vardu, gegužės 7 dieną išleidžia savo pirmąjį EP albumą, kuriame skamba funky house ritmai ir egzotiški vokalai net iš Brazilijos. Nuo 2016 metų muzikos kūrybos industrija susidomėjęs jaunuolis pradėjo pirmuosius žingsnius kaip didžėjus, o vos prieš kelis metus įkūrė nuosavą didžėjų mokyklą. Naujausiame ir pirmajame Rokas Bal albume „Sensual“ pristatomi trys kūriniai elektroninės muzikos mylėtojams.

Kaip rašoma pranešima žiniasklaidai, Rokas ne tik groja vakarėliuose, kuruoja savo didžėjų mokyklą, bet ir pats organizuoja Kauno miesto jaunimui žinomus renginius.

„Kaune esu organizavęs projektą „Prisikėlimas“ ant Kristaus prisikėlimo bažnyčios stogo, kur rinkosi galybė publikos, o scenoje pasirodė gyvos grupės ir didžėjai, organizavau drive-in stiliaus vakarėlius ir koncertus. Organizuoti klubinius vakarėlius jaunimui yra mano stichija. Ateinančiai vasarai mieste pristatysime ne vieną jaukų ir išdirbtą projektą“, – pasakojo „Atik esup“ didžėjų mokyklos įkūrėjas.

Rokas Bal pasakoja, jog iš naujojo albumo neišskiria jokio vieno kūrinio, o daug dėmesio, sako, skyrė jiems visiems.

„2 kūrinius iš albumo įvardinčiau, kaip turinčius naują prieskonį, o vieną – kaip užsimezgančią pradžią vakarėliui ar pažinčiai, tarsi pre-party temoje. Manau, klausytojas supras apie ką kalbu, kai išklausys visus 3 kūrinius“, – sako pastarąjį pusmetį prie albumo dirbęs didžėjus.

Po ilgų vokalų paieškų Rokas Bal rado ir vieną išskirtinį – atlikėjos iš Brazilijos, Thayana Valle balsą, kurį panaudojo net keliuose kūriniuose. Jaunam didžėjui teko pasirašyti ir kontraktą su atlikėja, taip pat teko dirbti ir su lietuvių atlikėjomis, vyko asmeninės atrankos ir ieškojimai, kad rezultatas šiandien pasiektų klausytojų ausis. Rokas Bal kviečia pasiklausyti savo pirmojo albumo „Sensual“ ir laukia klausytojų įvertinimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA