Kaunietį papiktino svetimame kieme šiukšlių kalną palikę vyrai: kas mokės už išvežimą? | Kas vyksta Kaune

Kaunietį papiktino svetimame kieme šiukšlių kalną palikę vyrai: kas mokės už išvežimą?

Kauniečiai atsiuntė vaizdo medžiagą su pasipiktinimu, kad tenka mokėti pinigus už kitų žmonių šiukšles. Į Dainavos rajone esantį daugiabučių namų kiemą atvažiavęs mikroautobusas buvo pripildytas šiukšlėmis, o trys jaunuoliai jomis nusprendė atsikratyti svetimame kieme.

„Už ką mes mokame šiukšlių mokestį? Pasirodo už svetimas šiukšles, kurie atvažiuoja taip naglai ir užpildo mūsų konteinerius ir nemoka jokio mokesčio, mokestis juk nuo kvadratūros, o ne nuo mikriuko kubatūros“, – rašė įvykį užfiksavęs kaunietis.

Anot „Kauno švaros“ įkainiai skaičiuojami pagal naudojamų komunalinių atliekų konteinerių skaičių, tūrį ir ištuštinimo dažnį, todėl, tokie konteinerių užpildytojai gali tuštinti kitų gyventojų pinigines. Šiuo metu Partizanų g. 148 adresu šiukšlių konteineriai tuštinami du kartus per savaitę.

Vaizdo įraše matyti prie šiukšlių konteinerių sustojęs baltas autobusiukas, o iš jo bagažinės vienas iš vaikinų traukia šiukšlių maišus ir meta į konteinerį. Su pirmuoju maišu dalis šiukšlių pabyra ir ant gatvės, tačiau iš autobusiuko išlipę kiti vaikinai padeda apsitvarkyti.

Nėra aišku ar filmavęs asmuo kažką pakomentavo, nes vaizdo įrašas pateiktas be garso, tačiau vienas iš šiukšlių tuštinti atvežusių vyrų ateina kažką pasiaiškinti po langais, po to vaizdo įrašas nutrūksta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA