Nuo šiol „Antėja laboratorija“ paslaugos kauniečiams bus pasiekiamos dar lengviau | Kas vyksta Kaune

Nuo šiol „Antėja laboratorija“ paslaugos kauniečiams bus pasiekiamos dar lengviau

Nauja „Antėja laboratorija“ klinika / R. Tenio nuotr.

Siekdami užtikrinti dar lengvesnį ir greitesnį profesionalių sveikatos priežiūros bei profilaktikos paslaugų pasiekiamumą, „Antėja laboratorija“ plečia paslaugų tinklą bei jų spektrą. Gegužės 4 dieną Kaune, adresu Savanorių pr. 97, duris atveria nauja klinika, o kartu su jos atidarymu, klientams bus pasiekiama ir dar daugiau gydymo, tyrimų bei konsultacijų paslaugų.

„Rūpinamės, jog sveikata mūsų klientams taptų pagrindiniu prioritetu, todėl stengiamės būti kuo arčiau jų. Plečiame ne tik padalinių tinklą, bet reaguodami į klientų išsakomus prašymus, didiname ir teikiamų paslaugų prieinamumą. Naujoje klinikoje artimiausiu metu dirbs dar gausesnė skirtingų kompetencijų gydytojų komanda, teiksianti tiek nuotolines, tiek gyvas sveikatos priežiūros konsultacijas“, – sako „Antėja laboratorija“ Kauno veiklos padalinio vadovė Jolanta Zaikauskienė.

Naujojoje „Antėja laboratorija“ klinikoje, įsikūrusioje adresu Savanorių pr. 97,  šiuo metu bus atliekami visi reikalingi kraujo bei kiti laboratoriniai tyrimai, teikiama skiepų paslauga, o laikui bėgant klientai turės galimybę pasikonsultuoti ne tik su šeimos gydytoju, bet ir patyrusiais įvairių profesijų gydytojais specialistais.

Plečiasi klinikų paslaugų spektras

Nuo pat veiklos pradžios „Antėja laboratorija“ akcentavo lengvai ir greitai prieinamų profilaktinių sveikatos priežiūros paslaugų gyventojams svarbą.

Pasak Almos Astafjevos, ilgametės „Antėja laboratorija“ šeimos gydytojos, klinikos išskirtinumas bus joje dirbsiančių specialistų glaudus ir dėmesingas bendravimas su kiekvienu klientu.

Nauja „Antėja laboratorija“ klinika / R. Tenio nuotr.

„Nepaisant esamų sunkumų sveikatos apsaugos sistemoje, nuoširdžiai raginu nepamiršti reguliarios sveikatos priežiūros. Esame pasirengę konsultuoti gyvai, o esant poreikiui tyrimų rezultatus galime aptarti telefonu, jums net neišėjus iš namų. Šeimos gydytojas sutartu laiku paskambins jūsų nurodytu telefonu ir išsamiai pakomentuos tyrimų rezultatus bei atsakys į visus kylančius klausimus. Jei atlikus tyrimą paaiškės, kad yra reikalinga specialisto konsultacija, nukreipsime į kitus gydytojus specialistus“, – sako „Antėja laboratorija“ šeimos gydytoja Alma Astafjeva.

Gydytojos teigimu, laikui bėgant naujoje klinikoje nemokamai bus teikiamos ir visos Teritorinės ligonių kasos (TLK) finansuojamos sveikatos priežiūros paslaugos bei tyrimai. Atsižvelgęs į paciento nusiskundimus ar profilaktiškai, šeimos gydytojas galės paskirti nemokamą bendrą kraujo ar šlapimo, gliukozės kiekio kraujyje nustatymo, kalio, natrio ar geležies tyrimą, nėščiosioms rekomenduojamus hepatito B, kraujo grupės bei rezus faktoriaus nustatymo tyrimus, vyrams – prostatos specifinio antigeno tyrimą bei kitus šeimos gydytojo medicinos normos ar ankstyvosios diagnostikos programų tyrimus.

„Svarbu paminėti, jog mūsų laboratorijose atliekama daugiau nei 3 tūkst. skirtingų tyrimų nuodugniam sveikatos būklės įvertinimui. Iš šių tyrimų sudarytos specialios programos, kurių pagalba kiekvienas norintis, pagal jaučiamą simptomatiką ar profilaktiškai, gali lengvai ir patogiai sužinoti savo organizmo būklę. Norintys pasiskiepyti gali rinktis iš plataus sezoninių ir nesezoninių skiepų spektro bei pasinaudoti specialiais pasiūlymais šeimai ir vaikams“, – pasakoja gydytoja.

Nauja „Antėja laboratorija“ klinika / R. Tenio nuotr.

Gydytoja primena, jog prisirašiusiųjų „Antėja laboratorija“ klinikoje lauks ir papildomos naudos bei specialūs pasiūlymai. Prisirašiusiems klinikos klientams bus suteikiamos papildomos nuolaidos mokamoms paslaugoms. Pavyzdžiui, kraujo tyrimams bus taikoma 20 proc. nuolaida, gydytojų specialistų konsultacijoms ir skiepams – 10 proc. nuolaida.

Apsilankiusių laukia dovanos

Atidarymo proga „Antėja laboratorija“ naujosios klinikos klientams paruošė dovaną – nemokamą magnio, natrio ir kalio tyrimų komplektą. Dovana galios iki birželio 30 d. Be viso to, pirmųjų apsilankiusių laukia ypatingos ir specialiai paruoštos „Antėja laboratorija“ dovanos!

Norintys sužinoti daugiau apie kitas „Antėja laboratorija“ staigmenas, kviečiami sekti naujienas „Antėja laboratorija“ „Facebook” paskyroje bei internetinėje svetainėje www.anteja.lt.

Naujoje klinikoje klientai laukiami kiekvieną darbo dieną. Siekiant taupyti savo laiką, iš anksto kviečiame rezervuoti vizitą tyrimams telefonu 8 700 55 511 arba el. paštu pagalba@anteja.lt.

„Antėja laboratorija“ kviečia savo sveikatą patikėti profesionalams ir primena, jog brangiausias – laiku neatliktas tyrimas!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA