Šį savaitgalį Kauną šturmuos Dž. Butkutės ir OG Version koncertai | Kas vyksta Kaune

Šį savaitgalį Kauną šturmuos Dž. Butkutės ir OG Version koncertai

Organizatorių nuotr.

Dariaus ir Girėno aerodrome jau šį savaitgalį įvyks finaliniai, gyvos muzikos projekto DRIVE IN LIVE koncertai. Projektas gimė ir gyvavo Vilniuje, tačiau dėl didelio kauniečių susidomėjimo, organizatoriai sutiko visą infrastruktūrą dar dviems koncertams perkelti į Kauno aerodromą.

Gegužės 7 d., savo gimtajame mieste, koncertą surengs Lietuvos pop muzikos karalienė – Džordana Butkutė. Bilietų į jos koncertą Vilniuje prekyboje nebeliko jau per kelias dienas, todėl, tikėtina, kad Kauno publika juos išgraibstys dar greičiau. Džordana koncertuos su pilna grupės sudėtimi, žiūrovų patogumui jau montuojama didžiulė scena bei ekranai, padėsiantys net galinėse eilėse stovintiems automobiliams jaustis „labai arti“.

Ne mažiau įspūdžių reikėtų tikėtis ir gegužės 8-tąją, nes kartu su kitais atlikėjais į kaunietiškąją DRIVE IN LIVE sceną įsiverš ir visą projektą vainikuos Lietuvos trap’o karalius – OG version. Antram koncertui „pasirašęs“ atlikėjas įžvelgė drive in formato privalumus – prieš „paleisdamas“ kūrinį į eterį, Dominykas tikrina, kaip daina skamba automobilyje. Tokį testą OG atlieka su kiekvienu savo „gabalu“.

Karantino ribojimai švelnėja, tačiau visiškos laisvės tikėtis nereikėtų. Jau dabar yra aišku, jog šią vasarą nevyks nei muzikos festivaliai, nei bet kokie didesni koncertai. Organizatoriai džiaugiasi, jog pasinaudojo galimybe ir ėmėsi organizuoti kažkada istoriniais tapsiančius koncertus. Istorinio šanso nepraleisti jie kviečia ir klausytojus.

Koncertai vyks daug daugiau automobilių talpinančiame Kauno Aleksoto aerodrome, todėl jau vien dėl dvigubo-trigubo klausytojų skaičiaus, finaliniai koncertai nusimato dar efektyvesni nei sostinėj.

Bilietų skaičius išlieka labai ribotas, todėl visus norinčius organizatoriai skatina nedelsti. Gali būti, kad tai – paskutinė galimybė sudalyvauti istoriniuose DRIVE IN formato koncertuose.

Bilietus į paskutiniuosius koncertus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA