Kaunietis E. Stanionis šoktelėjo į pirmąją poziciją pasauliniame boksininkų reitinge | Kas vyksta Kaune

Kaunietis E. Stanionis šoktelėjo į pirmąją poziciją pasauliniame boksininkų reitinge

Eimantas Stanionis / "Instagram" nuotr.

Balandžio 10-ąją dieną bene skambiausią pergalę savo karjeroje atšventęs kaunietis Eimantas Stanionis kopia į boksininkų elito viršų. Lietuvis pasaulio bokso asociacijos (WBA) reitinge iš 10-os pozicijos pakilo į pirmąją vietą.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad balandžio 10-ąją Lietuvos čempionas (13-0-0, 9 nokautai) ringe susitiko su bene rimčiausiu varžovu per visą savo karjerą – 31-ų metų Thomasu Dulorme (25-5-1, 16 nokautų) iš Puerto Riko, bet vis tiek įrodė savo viršų.

Nors lietuviui nepavyko pratęsti savo nokautuotų oponentų iš eilės serijos, jis šventė užtikrintą pergalę vienbalsiu teisėjų sprendimu 3:0 (115:113, 116:112, 117:111).

Pasaulio bokso asociacijos (WBA) reitingas / WBA nuotr.

WBA pusvidutinio svorio kategorijos boksininkų reitingas buvo atnaujintas gegužės 1-ąją dieną. E. Stanionis prieš kovą su T. Dulorme reitinge buvo 10-as.

Jau artimiausiu metu apie titulinę kovą naujienų sulaukti galintis E. Stanionis tapo vos antru lietuviu, kuris vienos iš pagrindinių profesionalų bokso organizacijų reitinge pakilo į pirmą vietą. Pasaulinėje bokso organizacijoje (WBO) tai buvo pasiekęs Egidijus Kavaliauskas, skelbia LRT.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA