Kaunietė įspėja Dainavos mikrorajono gyventojus: įtartinas vyras dalina galimai užnuodytus saldainius | Kas vyksta Kaune

Kaunietė įspėja Dainavos mikrorajono gyventojus: įtartinas vyras dalina galimai užnuodytus saldainius papildyta

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Sekmadienio popietę viešoje erdvėje pasirodė jaunos merginos įspėjimas kauniečiams. Moters teigimu, Dainavos mikrorajone vyras dalija galimai užnuodytus saldainius.

„ATSARGIAI!!! Vyrai, moterys, turintys vaikų, jaunos merginos… Būkite atsargūs Dainavos mikrorajone. Ne pirma diena, kai vaikšto vyras, 25-30 metų amžiaus, ir dalina saldainius, į kuriuos kažko galimai prišvirkščia!“ – „Kas vyksta Kaune“ grupėje įspėja mergina.

Moters teigimu, jai įtartinai pasirodęs rusiškai kalbantis vyras pradžioje atrodo draugiškas, bet daug nešneka, paduoda saldainį ir išeina.

„Aš kaip aš, nedurna, svetimų saldainių nevalgau. Bet saugokit savo vaikus, anūkus. Naivios merginos, kurios lengvai pasitikit svetimo žmogaus draugiškumu – pasisaugokit ir Jūs. Pridedu nuotraukas ir manau, kad dūriai man nesivaidena“, – praneša kaunietė.

Informacija pasidalinusi mergina priduria, kad „matėsi, jog saldainis buvo praluptas“.

„Draugas buvo pakalbinęs jį, davė ir mano draugui saldainį, tačiau visiškai sveiką, gražų, nepraluptą. Pas mane buvo išpakuotas ir iš naujo įpakuotas netvarkingai. Matosi galimi dūriai. Siūlė saldainį taip pat kitiems praeiviams. Ir nebūtinai narkotikus platint gali taip, užtenka krauju užkrečiamas ligas nešiot per saldainius…“ – praneša moteris.

Saldainius dalinęs vyras, anot kaunietės, apie 1,80 cm ūgio, dėvėjo mėlyną liemenę, mėlynus treningus ir medicininę juodą kaukę su baltu užrašu. Merginai taip pat įstrigo ilga vyro barzda.

Dėl įvykio kaunietė esą kreipėsi ir į policijos pareigūnus. „Policija atvyko, saldainį paėmė, patys pamatė, kaip atrodo. Vyriškio ieško“, – pridūrė ji.

Papildyta gegužės 3 d., 14.31 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ pirmadienį patvirtino, kad gegužės 2 d., 14.20 val. buvo gautas pranešimas apie V. Krėvės prospekte, netoli parduotuvės praeiviams saldainius dalijantį vyrą.

Pranešėja atvykusiems pareigūnams teigė, kad vyras dalijo ir gerus saldainius, ir tokius, į kuriuos galimai kažkas įšvirkšta. Pareigūnai vyko pranešėjos nurodytą kryptimi, tačiau požymius atitinkančio vyro nepastebėjo. Moteris pretenzijų neturėjo, teigė pranešusi dėl informacijos.

Visa surinkta medžiaga aplinkybių patikslinimui perduota į teritorinį policijos komisariatą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA