„Iki“ tinklas plečiasi – Ringauduose atidaryta visiškai nauja „Iki“ parduotuvė | Kas vyksta Kaune

„Iki“ tinklas plečiasi – Ringauduose atidaryta visiškai nauja „Iki“ parduotuvė

Ringauduose atidaryta nauja „Iki“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienį atidaryta visiškai nauja prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Ringauduose, adresu Margirio gatvė 2A. Ši parduotuvė naujai suprojektuota ir pastatyta būtent prekybos tinklo klientų poreikiams. Ji įrengta pagal naujausius įmonės standartus ir yra 229-oji prekybos tinkle. Investicijos į naują parduotuvę siekė 0,58 mln. eurų.

„Siekiame būti kuo arčiau savo pirkėjų ir norime, kad jie galėtų patogiai ir saugiai apsipirkti netoli namų, todėl atidarome naujas parduotuves ten, kur jos ypač laukiamos. Parduotuvės Ringauduose dydį ir asortimentą suformavome atsižvelgdami į vietos bendruomenės, kurią sudaro apie 8,3 tūkst. gyventojų, poreikius. Jie čia ras gausų praktiškai visų prekių pasirinkimą. Taip pat naujoje parduotuvėje įdiegėme šiuolaikiškus, apsipirkimo patirtį gerinančius sprendimus“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Moderni Ringaudų seniūnija pastaruoju metu plečiasi itin sparčiai, čia statomi gyvenamieji kvartalai ir individualūs namai, nuolat daugėja gyventojų, kuriasi šeimos su vaikais, tad modernios bei šiuolaikiškos parduotuvės poreikis buvo itin jaučiamas. Siekiant atitikti darnios plėtros planus, pastatyta visiškai nauja „Iki“ parduotuvė, šalia pirkėjų patogumui įrengta didelė automobilių aikštelė. Taip pat greta yra ir degalinė.

Ringauduose atidaryta nauja „Iki“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

Erdvioje 1253 kv. m ploto naujoje parduotuvėje Ringauduose gyventojų patogumui įrengti dideli šviežių vaisių ir daržovių, pieno, sveriamos mėsos, taip pat mėsos savitarnos, atvėsintos ir rūkytos žuvies, kulinarijos ir konditerijos skyriai. Pirkėjai čia ras platų karštos ir rūkytos mėsos bei paukštienos pasirinkimą. Šviežumą vertinantiems gyventojams siūloma net tris kartus per dieną kepamos duonos ir bandelių.

Patogesniam, greitesniam ir saugesniam apsipirkimui naujoje parduotuvėje įrengtos 6 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti kaip įmanoma labiau sumažinant žmogiškąjį kontaktą. Taip pat čia veikia 3 paprastos kasos. Parduotuvėje dirbs 30 darbuotojų. Lankytojams ji bus atvira kasdien nuo 7:30 iki 22 val.

Ringauduose atidaryta nauja „Iki“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

Šioje naujoje parduotuvėje Ringauduose, greta apsauginių veido kaukių, respiratorių, dezinfekcinių skysčių, nuo kitos savaitės bus galimybė įsigyti ir greitųjų COVID-19 antigeno testų, skirtų savikontrolei. Parduotuvėje įsigijus testą bus galima bet kuriuo metu pasitikrinti, ar nesergama koronaviruso infekcija. Tai suteiks galimybę asmenims vos per 10–15 minučių gauti pirminei diagnostikai skirtą rezultatą.

Pasak prekybos tinklo vykdomosios direktorės, šiemet ir toliau numatoma tinklo plėtra bei parduotuvių atnaujinimas, o į savitarnos kasų įrengimą suplanuotos investicijos sieks apie 3 mln. eurų.

Per šiuos metus jau atidarytos visiškai naujos „Iki“ tinklo parduotuvės Kaune ir Ringauduose, atnaujintos dar 8 parduotuvės įvairiose šalies vietovėse. Prekybos tinklą sudaro 229 „Iki“ parduotuvės. Prekybos tinkle dirba apie 5,9 tūkst. darbuotojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA