Išaiškintas tragišką avariją Kaune sukėlęs „kamuolinis“: sūnaus netekęs tėvas tapo detektyvu | Kas vyksta Kaune

Išaiškintas tragišką avariją Kaune sukėlęs „kamuolinis“: sūnaus netekęs tėvas tapo detektyvu

Skaudaus auto įvykio, pasiglemžusio jauno kauniečio gyvybę, bylą atvėrusių Kauno teisėjų proceso metu atsiskleistos ne tik tragiškos avarijos aplinkybės, bet ir Kamuolinių „vertybės”.

Kaip paaiškėjo, prieš 7 metus – 2014 m. sausio 30-osios vakarą kone pačiame Kauno centre, 22 metų kaunietį Eimantą Motiejaitį juodu „Mersedesu” pražudęs kaltinamasis naudojosi ne tik milžiniškais ryšiais, ne tik klastojo automobilių duomenis, bet ieškojo kitų, mėginusių prisiimti kaltę už šią žmogžudystę.

Teismas buvo šokiruotas ne tik sužinojęs, kad autogangsterio titulą pelnęs Arūnas Stiklioraitis dar iki to vakaro tragedijos, Kelių eismo taisykles buvo pažeidęs net 34 kartus. Kaip paaiškėjo vėliau, šis Kauno banditas buvo suradęs priėjimą prie tuometinės Kauno policijos tyrėjų.

Kaip teigiama, „Kriminalinė zona su D. Dargiu“ Delfi TV laidoje, šiandien A. Stiklioraitis – vienas iš ieškomiausių Lietuvos nusikaltėlių dešimtuko lyderių. Yra duomenų, kad jis gali slapstytis Jungtinėje Karalystėje.

Lietuvoje A. Stiklioraičio paieška paskelbta nuo 2017 m. liepos 27 dienos. Šiandien, sūnaus netekęs kaunietis Šarūnas Motiejaitis yra paskelbęs, kad už vertingą informaciją apie A. Stiklioraičio dabartinę slapstymosi vietą žada sumokėti tūkstančių eurų premiją.

Netekęs sūnaus, tėvas pats tapo detektyvu. Neabejotinai turi ir savo nuomonę, kodėl pareigūnai po teismo verdikto taip ir neprisistatė antrankiais surakinto žmogžudžio, bet ir nenugabeno jo į kalėjimą.

Maža to, pats tapo nusikaltėlių auka. Kamuoliniai ne tik veikė pareigūnus, bet ir „ragino” jį patį, nutraukti sūnaus žūties aplinkybių tyrimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA