Sostinės baruose pritrūkus alaus, Kaunas problemų nejaučia | Kas vyksta Kaune

Sostinės baruose pritrūkus alaus, Kaunas problemų nejaučia

Kas vyksta Kaune, BNS, 2021/04/28 12:22
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kai kurios praėjusią savaitę atsidariusios sostinės lauko kavinės pritrūko alaus, rašo portalas vz.lt. Tuo metu Kauno verslininkai skųstis negali, lankytojų yra, alaus taip pat netrūksta.

„Stringa pilstomo alaus tiekimas. Daug rūšių pilstomo alaus tiekėjai šiuo metu pasiūlyti negali“, – portalui vz.lt sakė kokteilių baro „Alchemikas“ vadovas ir „Cafe De Paris“ savininkas Šarūnas Čėsna.

Jo žiniomis, pilstomo alaus trūksta, nes per karantiną naujo jo niekas nevirė kol nebus aišku, kada dirbs barai. Tuo metu „Švyturio-Utenos alaus“ ir „Carlsberg“ Baltijos šalyse vadovas Rolandas Viršilas patvirtino, kad kai kurių pilstomo alaus rūšių pagaminama nepakankamai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ kalbinti „Godo“ ir „BO“ barų vadovai nusiskundimų neturi, pilstomo alaus pasiūla klientams nė kiek nesumažėjusi.

„Pas mus viskas gerai, alų tiekia „Volfas Engelman“, tai visai šalia ir tikrai be problemų“, – teigė „Godo“ vadovas Mantas Urbutis.

Kauniečiai užplūdo lauko kavines

Pilstomo alaus tiekimo sutrikimų nepajuto ir Gedimino bei Muitinės gatvėse įsikūręs „BO“ baras.

„Tos problemos nejutome, turim alaus, viskas tvarkoje. Tiekėjai, su kuriais dirbame mes, alaus gamina pakankamai“, – teigė „BO“ baro vadovė Virgita Kuprėnienė.

„BO“ baras bendradarbiauja su mažesniais alaus tiekėjais, su jais problemų neturime, taip pat bendradarbiaujame su didesniais – „Kalnapiliu“ ir „Kauno alumi“, tačiau vėlgi – viskas tvarkoje“, – komentavo ji.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad restoranams, barams ir kavinėms nuo praėjusio ketvirtadienio po pusmečio pertraukos leista aptarnauti klientus lauke.

Restoranai, kavinės ir barai gali dirbti nuo 7 iki 21 valandos, prie vieno staliuko sėdint daugiausia dviem žmonėms, išskyrus vienos šeimos narius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA