Kauniečiai ieško būdų, kaip saugiai pradžiuginti mamas Motinos dienos proga | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai ieško būdų, kaip saugiai pradžiuginti mamas Motinos dienos proga

„B. J. Gėlės“ / Organizatorių nuotr.

Artėjant vienai gražiausių pavasario švenčių – Motinos dienai, daugelis ieško idėjų, kaip saugiai ir maloniai nudžiuginti savo mamą. Kaune, Vilijampolėje, adresu Varnių g. 15 trečiuosius metus sėkmingai veikiančio gėlių salono „B. J. Gėlės“ floristės teigia, kad Motinos dieną populiariausios pavasarinių skintų gėlių puokštės ir pastebi, jog vis daugiau kauniečių renkasi gėlių pristatymo į namus paslaugą.

„Pastebime, kad dažniausiai Motinos dienai klientai renkasi pavasarinių skintų gėlių puokštes ir gėlių dėžutes, ieško švelnių, pastelinių atspalvių. Ši tendencija išlieka daugiau mažiau kasmet, o tarp populiariausių Motinos dienos žiedų savo pozicijų neužleidžia tokios gėlės kaip vėdrynai, tulpės, bijūnai, narcizai, frezijos. Po žiemos pirkėjai būna išsiilgę pavasarinių spalvų ir kvapų, tad jais nori pradžiuginti ir savo mylimas mamas“, – pasakoja „B. J. Gėlės“ floristė Ingrida.

Tiesa, floristės teigimu, pastarieji metai ryškių pokyčių atnešė ir į floristikos paslaugų sritį. Jei anksčiau puokščių pristatymo į namus paslauga buvo užsakoma gana retai, šiandien – tai vienas populiariausių sveikinimo būdų.

„B. J. Gėlės“ / Organizatorių nuotr.

„Pradėjusi populiarėti dar praėjusiais metais, šiemet itin paklausi mūsų teikiama gėlių į namus pristatymo paslaugą. Išaugusį poreikį lemia dvi priežastys. Viena, klientai nori padaryti savo mamoms staigmeną, tačiau dėl pandemijos grėsmės bijo rizikuoti ir susitikti gyvai. Antra, tai itin patogus būdas savo mamas pradžiuginti užsienyje gyvenantiems klientams.

Puokštę, norimą gėlių kompoziciją ar dėžutę pakanka užsakyti telefonu dieną prieš šventę, mes ją paruošiame, nusiunčiame nuotrauką klientui ir suderinus galutinį, norimą išgauti puokštės vaizdą, saugiai pristatome ją nurodytu adresu“, – sako „B. J. Gėlės“ floristė.

Klientų patogumui gėlių salone „B. J. Gėlės“ galima įsigyti ir kasdien paruoštų skirtingo dydžio skintų gėlių puokščių, kompozicijų ir gėlių dėžučių, o turint savąją viziją – užsakyti gėlės pagal savo turimą idėją, pavyzdį ar nuotrauką. Iš viso Motinos dienos progai gėlių salone klientų lauks per pusę šimto skintų gėlių rūšių: daugiau nei 30 skirtingų spalvų ir tipų rožių bei dar daugiau nei 20 kitų, klientų mėgstamų žiedų.

„B. J. Gėlės“ / Organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės matydami, kaip nuoširdžiai Motinos dienai ruošiasi mūsų klientai, tad ir mes stengiamės kuo labiau prisidėti bei įsiklausyti į jų poreikius. Gėles renkamės itin kruopščiai, akcentuodami jų kokybę ir kuo ilgesnį žydėjimo laiką.

Na, o klientų patogumui Motinos dieną bei jos išvakarėse prailginame savo darbo laiką. Įsigyti gėlių mamoms klientai galės iki 22 val. Motinos dienos išvakarėse ir jau nuo 6 val. šventės ryte“,  – „B. J. Gėlės“ floristė Ingrida.

Užsakyti gėles iš anksto klientai gali pasiskambinę telefonu +37067162545, o išsirinkti norimą puokštę ar kompoziciją gyvai – atvykę adresu Varnių g. 15, Kaunas. Kasdien nuo 7 iki 21 val., o Motinos dieną – net ilgiau dirbančiame gėlių salone pirkėjai ras ne tik skintų gėlių, puokščių, gėlių kompozicijų ir dėžučių, bet ir populiariųjų miegančių rožių bei vazoninių gėlių.

Taip pat salone prekiaujama ir vazoninėmis kapų gėlėmis, žvakėmis, ruošiami gedulo vainikai, galima užsakyti švenčių ar gedulo vietų dekoravimo gėlėmis paslaugas.

Daugiau informacijos – „B. J. Gėlės Kaune“ profilyje „Facebook“, spustelėjus ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA