A. Milaknio sugrįžimas pažymėtas lengva Kauno „Žalgirio“ pergale namuose | Kas vyksta Kaune

A. Milaknio sugrįžimas pažymėtas lengva Kauno „Žalgirio“ pergale namuose

„BC Žalgiris Kaunas“ „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų sąskaitoje — 26-oji pergalė šio sezono „Betsafe-LKL“ čempionate. Martino Schillerio vadovaujama ekipa „Žalgirio“ arenoje rezultatu 92:68 (27:10, 29:14, 22:22,14:22) sutriuškino Alytaus „Dzūkijos“ komandą.

Dvikovą Paulius Jankūnas pradėjo taikliu tritaškiu metimu, Marius Grigonis iš tolimojo nuotolio taikliai atakavo dukart iš eilės, o po P.Jankūno, Martino Gebeno ir Augustine’o Rubito dvitaškių, komandas jau skyrė dviženklis skirtumas — 15:4. Iš toli pataikė Lukas Lekavičius ir A.Rubitas, o kėlinuką užbaigė sėkmingi Joffrey Lauvergne, Roko Jokubaičio ir Steve’o Vasturios bandymai —27:10.

Antrojo ketvirčio pradžioje po tritaškį smeigė Karolis Lukošiūnas ir S.Vasturia, J.Lauvergne ir Marekas Blaževičius surinko po keturis taškus, o R.Jokubaitis ir L.Lekavičius pridėjo po du — 45:18. Dar vieną dvitaškį realizavo M.Blaževičius, o tris taiklias tolimas bombas paleido į rikiuotę pagaliau sugrįžęs Artūras Milaknis — 56:24.

Po pertraukos po dvitaškį įmetė L.Lekavičius, M.Grigonis, P.Jankūnas ir Nigelas Hayesas, o K.Lukošiūnas smeigė tritaškį — 67:33. Dvitaškius sumetė M.Grigonis ir K.Lukošiūnas, J.Lauvergne pridėjo du su varžovo pražanga, o R.Jokubaitis surinko keturis — 78:46.

Per pirmas keturias paskutinio ketvirčio minutes taškus rinko tik du žalgiriečiai — S.Vasturia pelnė keturis, o penkis surinko J.Lauvergne — 87:53. Du baudų metimus realizavo L.Lekavičius, po krepšiu aštriai pralindo R.Jokubaitis, o M.Gebenas įmetė vieną baudos metimą — 92:68.

„Žalgiris“: J.Lauvergne 14, R.Jokubaitis 10 (5 rez. perd.), M.Grigonis 10, L.Lekavičius 9 (5 atk. kam., 9 rez. perd.), S.Vasturia 9, A.Milaknis 9, K.Lukošiūnas 8, P.Jankūnas 7 (7 atk. kam.), M.Blaževičius 6, A.Rubitas 5, M.Gebenas 3, N.Hayesas 2.

„Dzūkija“: M.Jucikas 14, P.Marinelli 11, P.Danisevičius 10.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA