Skrodimo išvadas gavusi E. Ostapenko mama prakalbo apie dainininko sveikatos bėdas: vaistus gėrė maišais | Kas vyksta Kaune

Skrodimo išvadas gavusi E. Ostapenko mama prakalbo apie dainininko sveikatos bėdas: vaistus gėrė maišais

delfi.lt 2021/04/20 12:15

Praėjusią savaitę Lietuvą pasiekė liūdna žinia – mirė atlikėjas, dainų kūrėjas, kompozitorius Eugenijus Ostapenko. Vyrui buvo 44-eri. Praėjus beveik savaitei po Eugenijaus mirties, velionio mama Liubovė pasakoja, kad sūnus turėjo ne vieną rimtą sveikatos sutrikimą, galėjusį nulemti staigią ir netikėtą mirtį.

„Dar neturiu jo mirties liudijimo, tačiau mirties priežastis ta pati, kaip jau ir buvome pranešę – širdies nepakankamumas“, – su „Delfi“ naujausia informacija pasidalino ponia Liubovė.

Pasiteiravus, ar iki nelaimės E. Ostapenko turėjo rimtų sveikatos problemų, moteris neslepia – ligų buvo ne viena, atlikėjas skundėsi ir širdies negalavimais.

„Jis turėjo daug sveikatos problemų. Gydėsi, kasdien gėrė medikų išrašytus vaistus. Eugenijus turėjo net 7 rimtus sveikatos sutrikimus, – sako velionio mama Liubovė. – Jam buvo diagnozuotas vėžys, tačiau prieš 4 metus buvo atlikta sėkminga operacija, tad ši liga lyg ir atsitraukė. Tačiau visada buvo stebimas. Taip pat cukrinis diabetas, nuolatinis aukštas spaudimas – daug tų ligų. Cukrinis diabetas įtakojo ir širdies sutrikimus.“

Praėjusią savaitę netikėtai miręs dainininkas cukriniu diabetu susirgo prieš penkerius metus – būtent tada prasidėjo didesni sveikatos sutrikimai.

„Vaistus sūnus gerdavo maišais. O nuo cukrinio diabeto paskutiniu metu Eugenijus buvo tapęs stambiu vyru, turėjo antsvorio, – pasakoja moteris. – Vaistai jam būdavo kompensuojami. Jo darbingumas buvo tik 30 proc. – Eugenijus turėjo antrą invalidumo grupę.“

Primename, kad paskutines gyvenimo akimirkas dainininkas leido su mama, kuri praėjusį trečiadienį sutiko pasidalinti prisiminimais apie sūnų ir prabilo apie lemtingą momentą, kai, deja, niekuo padėti nebegalėjo net medikai. Viso pokalbio metu pašnekovė sunkiai tramdė ašaras – moteris pripažino, kad mamai netekti savo vaiko yra skaudžiausia, kas gali nutikti.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA