Fanų sugrįžimas į „Žalgirio“ areną pažymėtas užtikrinta pergale | Kas vyksta Kaune

Fanų sugrįžimas į „Žalgirio“ areną pažymėtas užtikrinta pergale

/ „BC Žalgiris Kaunas“ „Facebook“ nuotr.

Sirgalių sugrįžimą į tribūnas Kauno „Žalgirio“ krepšininkai paminėjo „Žalgirio“ arenoje rezultatu 97:79 (26:16, 30:25, 17:18, 24:20) įveikdami Utenos „Juventus“.

Susitikimo pradžioje po tris taškus pelnė Marius Grigonis ir Martinas Gebenas, Thomasas Walkupas įdėjo iš viršaus, M.Grigonis pelnė dar penkis taškus iš eilės, o dėjimu su varžovo pražanga pasižymėjo Joffrey Lauvergne —16:7. Dvitaškį pataikė T.Walkupas, J.Lauvergne pridėjo dar tris taškus, dvitaškiu pasižymėjo Lukas Lekavičius, o Steve’as Vasturia pataikė iš toli — 26:16.

Antrame ketvirtyje keturis taškus surinko T.Walkupas, savo taškų sąskaitą baudos metimais atsidarė Rokas Jokubaitis, dvitaškius realizavo ir L.Lekavičius su M.Grigoniu, o Paulius Jankūnas taikliai metė iš toli — 39:27. Po tritaškį smeigė Karolis Lukošiūnas ir Augustine’as Rubitas, baudų metimais taškus rinko T.Walkupas ir S.Vasturia, M.Grigonis pelnė du taškus su pražanga, dvitaškį pridėjo J.Lauvergne, o Nigelas Hayesas taip pat pataikė iš toli — 56:41.

Po pertraukos du taškus įmetė komandos kapitonas, J.Lauvergne surinko keturis, o T.Walkupas įdėjo iš viršaus — 64:47. M.Grigonis sumetė baudų metimus, penkiais taškais komandos sąskaitą papildė A.Rubitas, o kėlinį taikliu dviejų taškų vertės metimu užbaigė L.Lekavičius —73:59.

L.Lekavičius septyniais taškais pradėjo lemiamą kėlinuką, po dvitaškį pataikė S.Vasturia, T.Walkupas ir Marekas Blaževičius, R.Jokubaitis surinko šešis taškus, o A.Rubitas pasižymėjo penkiais — 97:79.

„Žalgiris“: M.Grigonis 15, A.Rubitas 13, L.Lekavičius 13, T.Walkupas 13, J.Lauvergne 12, R.Jokubaitis 8, S.Vasturia 7, P.Jankūnas 5, K.Lukošiūnas 3, N.Hayesas 3, M.Gebenas 3, M.Blaževičius 2.

„Juventus“: Ž.Skučas 24, G.Matulis 12, M.Kupšas 10, I.Vaitkus 10.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA