Kaune sukurs per 200 naujų darbo vietų jaunimui | Kas vyksta Kaune

Kaune sukurs per 200 naujų darbo vietų jaunimui

Organizatorių nuotr.

Latviško kapitalo kompanija SACCO LT plečiasi: prekės ženklą „Amber Studios“ valdanti įmonė patrauklaus darbdavio jaunimui poziciją Lietuvos rinkoje stiprina, pasirinkusi Kauną.

„Z kartai“ – skatinimo sistema

Antrajame pagal dydį Lietuvos mieste tarptautiniu mastu veikianti Latvijos kompanija mato didžiulį potencialą. Įmonei vadovaujančios Olgos Maksimovos teigimu, pastaraisiais metais Kaunas demonstruoja aktyvų vystymąsi ir modernėjimą.

„Kaunas keičiasi visomis prasmėmis. Miestas turi gilias jaunimo ugdymo tradicijas, mokymosi įstaigos siūlo patrauklias studijų programas. Esame tikri, kad mūsų darbo pasiūlymai padės čia gyvenančiam ar atvykstančiam mokytis jaunimui nuo aštuoniolikos metų ir vyresniems dar labiau tobulėti, plėsti savo akiratį ir rūpintis savo finansine gerove“.

Latvijos kompanija veikia IT ir kūrybinių industrijų srityje, paslaugų segmente „Verslas – verslui“. Internetinių žaidimų vedėjais įmonė kviečia tapti visus, norinčius lavinti savo asmenybę, žinias ir įgūdžius. Jokie ypatingi reikalavimai nėra keliami. Maža to – potencialiems darbuotojams siūlomos lanksčios darbo sąlygos, leidžiančios derinti mokslą ir darbą, karjeros galimybės, motyvavimo sistema, apmokami dviejų savaičių mokymai.

„Amber Studios“ / Organizatorių nuotr.

„Amber Studios“ vadovė sako, kad efektyvus darbuotojų skatinimas – itin svarbus vadinamosios Z kartos atstovams. Šiuolaikinis jaunimas renkasi pats darbdavį, o ne bendrovė ar įmonė nusprendžia, ar jaunas žmogus vertas tapti komandos dalimi. Suprasdami jaunimo lūkesčius, prisitaikome prie jų poreikių bei juos vertiname“.

Lankstus darbo grafikas žaidimų vedėjams

Jaunimui įmonė siūlo švarų, komfortišką, įdomų ir šiuolaikinį naujos kartos mąstymą atitinkantį darbą lanksčiu grafiku. Į atrankas kviečiami ne tik Kaune studijuojantys jaunuoliai, bet ir namuose atžalas auginančios mamos bei visi, gyvenantys Kauno apskrityje. Darbo užmokesčio vidutinis bruto – 800/1200 eurų.

Kaune įrengta moderniausia filmavimo ir kompiuterine įranga aprūpinta studija, kurioje vykdomos internetinės transliacijos pasieks net atokiausius pasaulio kraštus.

Potencialiems darbuotojams nebūtina turėti analogiško darbo patirtį: internetinių žaidimų vedėjai apmokami specialiai įkurtoje mokymų akademijoje, dirba stilistai bei įvaizdžio kūrėjai.

Kompanija SACCO Latvijoje sėkmingai veikia nuo 2015 metų, Daugpilyje ir Jelgavoje įkurtuose padaliniuose dirba keli tūkstančiai žmonių, planuojama plėtra į Gruziją. Dar šiais metais Kaune ketinama sukurti per 200 naujų darbo vietų jaunimui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA